Filmul mediocru de pe Netflix care e pe primul loc în top. Deși joacă Jennifer Lopez, este total nereușit

Cu toate că nu este deloc un film reușit, pelicula lansată acum câteva zile pe Netflix este cea mai vizionată producție din de la noi din țară. Cu siguranță, faptul că Jennifer Lopez are rolul principal în acest film a contribuit enorm la acest rezultat.

Un film deloc reușit i-a cucerit pe abonații Netflix din România. Foto: Click.
Un film deloc reușit i-a cucerit pe abonații Netflix din România. Foto: Click.

O peliculă slabă care i-a cucerit pe abonații români

„Mama”, pelicula lansată pe 12 mai, cu Jennifer Lopez în rolul principal, i-a cucerit – cu foarte mici excepții -  pe abonații români. Deși filmul nu este deloc o operă de artă – ci doar reia șabloanele genului thriller/acțiune - Jennifer Lopez se remarcă prin jocul ei actoricesc, scriu cei de la Adevărul.  

„Mama” este ca multe alte drame de acțiune de pe Netflix din ultima vreme: un amestec de genuri diferite, cu indicii de poveste mai întunecate, posibil mai bogată în buget, care a ajuns să fie eliminată din cauza constrângerilor de buget și/sau de timp.

Jennifer Lopez salvează filmul

Toate acestea înseamnă că un film precum „Mama” nu ar trebui să funcționeze. Dar în mâinile lui Jennifer Lopez și ale regizorului Niki Caro, filmul în ansamblu se reunește în mare parte ca o poveste plină de acțiune (uneori), contemplativă (uneori) și distractivă a sacrificiului de sine matern.

Publicul o întâlnește pe Jennifer Lopez ca o femeie fără nume – denumită „Mama”  – transformându-se în FBI ca informator. Ea a fost implicată, atât în sens profesional, cât și în sens biblic, cu doi bărbați foarte periculoși: Adrian Lovell și Hector Alvarez (Joseph Fiennes și, respectiv, Gael Garcia Bernal). Fiecare acum vrea să o omoare.

Totul se întâmplă în jurul celebrei actrițe

Nu vă înșelați, acesta este un film cu Jennifer Lopez și asta înseamnă un singur lucru: ea este cel mai impresionant element în jurul căruia toți ceilalți se învârt. Edie Falco apare pentru o singură scenă în acest film doar pentru a oferi o expunere despre cum Mama (chiar și o poreclă ar fi fost drăguță... ) a făcut două turnee în Irak și Afganistan și este unul dintre cei mai buni lunetişti. 

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net