Filmul lunii mai. Deși a fost abia lansat, a bătut record după record în întreaga lume

Cu siguranță un film bun este tot ceea ce ai nevoie pentru oaza ta de liniște și relaxare, atunci când știi că pentru următoarele ore nu ai nimic programat. Totuși, liniștea ta poate fi zdruncinată atunci când vizionezi o peliculă care este cu mult sub altceva decât ceea ce promite. Click! te scutește de căutări și îți prezintă filmul lunii mai, care a ajuns la inimile oamenilor, însă cu mici excepții. 

„The Mother”, cel mai urmărit film al lunii mai / foto: Pexels
„The Mother”, cel mai urmărit film al lunii mai / foto: Pexels

Iubitorii de filme cu siguranță nu au ratat premiera filmului care a devenit viral pe Netflix. Un thriller de suspans, cu acțiuni menite să-ți mențină atenția constantă, iar cei care l-au urmărit cu siguranță nu au regretat orele petrecute în fața televizorului, vizionând „The Mother”, cel mai urmărit film al lunii mai. 

Cel mai urmărit film pe Netflix în luna mai

Platforma de streaming Netflix o prezintă pe Jennifer Lopez, alături de Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci și Gael García Berna, în rolurile principale.

Pelicula „The Mother” - Mama, este un thriller de acțiune american din anul 2023, regizat de Niki Caro, scenariul fiind pus la punct de Misha Green, Andrea Berloff și Peter Craig.

Jennifer Lopez (53 de ani) interpretează rolul unei foste lunetiste, o femeie cu pregătire militară, devenită intermediar pe piața neagră de arme. Deși nu are un nume, personajul ei este numit generic „The Mother”. 

Îl trădează pe tatăl copiilor ei și foștii parteneri de afacere pentru a deveni informatoare FBI.  

Părerea criticului de film Owen Gleiberman 

Filmul „The Mother”, criticat de Owen Gleiberman / foto: Netflix
Filmul „The Mother”, criticat de Owen Gleiberman / foto: Netflix

Criticul de film, Owen Gleiberman, a fost de părere că prestația actoricească a lui Jennifer Lopez nu poate „salva” filmul, pe care nu-l consideră nimic altceva decât „Un film marca Netflix”. 

„Într-o carieră cinematografică, care se întinde pe 25 de ani, Jennifer Lopez nu a avut niciodată rolul principal într-un film de acțiune de categorie B. Totuși, este un film de acțiune marca Netflix, ceea ce înseamnă că are o anumită ambiție adăugată în toată această «tocan㻓, a scris criticul de film Owen Gleiberman în Variety.

„«The Mother», cu Jennifer Lopez drept «locomotivă», e un film care poate fi urmărit. Lopez demonstrează că poate străluci. Dar, adevărul e că filmul nu-i aduce vreun beneficiu. Jennifer Lopez merită să joace în filme mai bune, cum ar fi un remake pentru «Ziua șacalului»“, a mai notat criticul de film.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net