Vrei să ai un ten impecabil și fără riduri? Iată secretele pe care le pune în aplicare Jennifer Lopez

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez arată absolut impecabil la cei 53 de ani ai săi! Și nu este de mirare pentru că artista duce un stil de viață foarte sănătos! Aceasta a dezvăluit câteva trucuri pe care oricine le poate aplica și nu este nevoie să ai banii pe care îi are ea! Este mai ușor decât ți-ai închipui!

Jennifer Lopez colaj Instagram jpg

Jennifer Lopez are un ten fin și strălucitor și asta pentru că are grijă de pielea ei și o protejează. Pentru a obține un ten demn de J.Lo consumați alimente cu ingrediente ce încetinesc procesul de îmbătrânire, evitați fumatul și alcoolul, curățați-vă fața, protejați-vă pielea de soare și folosiți acidul glicolic în rutina de îngrijire a pielii.

Secretele lui Jennifer Lopez pentru un ten superb

Dormi suficient

Jennifer Lopez a descoperit că are nevoie de un somn odihnitor la vârsta de 20 de ani pentru a se întreține așa cum trebuie.

A fost o perioadă în viața mea în care obișnuiam să dorm între 3 și 5 ore pe noapte. Eram pe platourile de filmare toată ziua și în studio toată noaptea și filmam videoclipuri în weekend", a spus Lopez pentru People. „Aveam 20 de ani și credeam că sunt invincibilă”.

Dar în cele din urmă lipsa de somn a ajuns-o din urmă și începuse să aibă atacuri de panică: „Am întrebat doctorul dacă înnebunesc. Mi-a spus: <<Nu, nu ești nebună. Ai nevoie de somn... încearcă să dormi 7-9 ore pe noapte, nu bea cofeină și asigură-te că îți faci antrenamentele fizice dacă depui atât de multă muncă.>>” 

Persoanele care sunt lipsite de somn au un risc crescut de a dezvolta semne de îmbătrânire precum riduri fine, pigmentare neuniformă, elasticitatea pielii redusă.

Jennifer Lopez jpg

Mănâncă alimente ce încetinesc procesul de îmbătrânire

Lopez crede că frumusețea începe din interior. „Îmi pare rău, este adevărat! Consider că consumul de apă și de alimente proaspete precum fructele și legumele toate joacă un rol esențial în calitatea aspectului pielii.”, a spus Lopez pentru People în 2016.

Consumul de alimente bogate în acizii grași esențiali și peptidele proteice poate ajuta la îmbunătățirea pielii.

Evită fumatul și limitează consumul de alcool

Jennifer Lopez nu bea alcool și nici nu fumează! Dovadă stă declarația fostului său logodnic Alex Rodriguez care spunea în 2018: „Ea nu bea, nu fumează. Duce o viață foarte curată".

Fumatul afectează negativ organismul și pielea este extrem de afectată. Fumatul poate provoca îmbătrânirea prematură a pielii. Un studiu a constatat că participanții care fumau aveau pielea mai puțin elastică decât nefumătorii. S-a descoperit că consumul excesiv de alcool accelerează și el îmbătrânirea pielii, de aceea este bine să limitați consumul. 

Jennifer Lopez jpg

Respectă o rutină de îngrijire a pielii

Rutina de îngrijire a pielii este foarte importantă! Spală-ți fața doar dimineața, seara și după exerciții fizice (sau oricând transpiri puternic). După fiecare sesiune de antrenamente Jennifer împrospătează tenul: „Asta mă ajută să-mi mențin porii curați și pielea să fie  sănătoasă”, a spus pentru Hello! în 2016.

Oricât de obosită este J.Lo, nu își neglijează niciodată rutina de îngrijire a pielii. „Nu mă culc niciodată fără să mă demachiez, și folosesc creme de noapte pentru a-mi menține pielea hidratată”, a dezvăluit Lopez pentru People în 2016.

Protejează-ți pielea de soare

Expunerea în mod repetat a pielii la soare poate duce la riduri premature, îmbătrânirea pielii și pete. Lopez a dezvăluit într-un interviu pentru People în 2016 că folosește zilnic protecție solară a-și proteja pielea. La fel ca Jennifer Lopez, ar trebui să folosești protecție solară ori de câte ori ești afară. 

Jennifer Lopez jpg

Utilizează acid glicolic

Acidul glicolic poate pătrunde cu ușurință în piele, îndepărtează celulele moarte ale pielii și netzește pielea. Datorită acestor proprietăți, acidul glicolic poate reduce ridurile, cicatricile provocate de acnee și reduce și hiperpigmentarea. Lopez a dezvăluit pentru People că folosește în mod regulat acid glicolic pentru „a obține acea strălucire sănătoasă și o piele curată”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net