J. Lo și Ben Affleck nu se uită la bani! Cât costă și cum arată vila luxoasă pe care vor să o cumpere

Ultima actualizare:

De câteva luni bune, Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) sunt în căutarea locuinței conjugale perfecte! Recent, diva și actorul au pus ochii pe o vilă superbă din cartierul rezidențial Bel Air, din Los Angeles. Presa americană susține că cei doi au vizitat de mai multe ori această casă și că sunt foarte hotărâți să o achiziționeze.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în căutarea locuinței conjugale perfecte (Foto: GettyImages)
Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în căutarea locuinței conjugale perfecte (Foto: GettyImages)

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vizitat vila de mai multe ori

Cântăreața portoricană și actorul american își doresc o casă spațioasă, unde să locuiască alături de cei cinci copii ai lor. J.Lo are doi copii din relația cu Marc Anthony, gemenii Emme și Maximillian (14 ani). Ben are trei copii, din relația cu Jennifer Garner, Samuel (10 ani), Seraphina (14 ani) și Violet (17 ani).

Se pare că această casă de vis pe care o vrea cuplul Bennifer ar fi chiar vila cunoscută sub numele de Canto del Agua (Cântecul Apei), care are 1.700 de metri pătrați și se vinde cu aproximativ 36 milioane de dolari. Proprietatea are și un foaier mare, diverse spații de divertisment, un cinematograf și o sală de fitness și wellness.

Casa are 10 dormitoare, o cameră de zi cu șemineu, dar și mai multe băi, printre care una în stil roman. În curtea din spate se găsește o superbă piscină terasată. Există, de asemenea, un bungalou independent cu două dormitoare, trei băi și o bucătărie completă, dar și cramă cu 1.000 de vinuri. Conacul are o atmosferă muzeală, fiecare element contribuind la rafinamentul său.

J.Lo și-a scos la vândare casa de burlăciță

Încă nu au anunțat oficial că se mută în Canto del Agua, însă dacă este să ne luăm după vizitele frecvente pe care Jennifer și Ben le-au făcut la această proprietate. tranzacția este ca și făcută. Recent, Lopez, care are o avere de 400 milioane de dolari, a decis să scape de casa de burlăciță din Bel Air. Ea a scos la vânzare proprietatea pe care o deține în California pentru suma de 42,5 milioane de dolari, după nunta cu Affleck, care a avut loc în septembrie, în Georgia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net