Jennifer Lopez dezvăluie secretele siluetei perfecte! Ce face în fiecare zi, ca să se mențină în formă

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (53 de ani) pare că a descoperit elixirul tinereții și are o siluetă perfectă! Diva de origine portoricană a dezvăluit că pentru a arăta atât de bine face sacrificii destul de mari.

Jennifer Lopez este într-o formă de zile mari (Foto: colaj Instagram)
Jennifer Lopez este într-o formă de zile mari (Foto: colaj Instagram)

Jennifer Lopez a dezvăluit rutina sa zilnică 

 J.Lo se trezește în fiecare zi la 4:45 dimineața, chiar dacă afară este încă întuneric, pentru a face sport cel puțin două ore. „Fitnessul este o parte importantă a vieții mele. Cred că există o corelație pozitivă între exerciții fizice și sănătatea mintală”, a explicat Jennifer Lopez, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Soția lui Ben Affleck (50 de ani), care are doi copii gemeni, pe Max și Emme (15 ani), susține că face exerciții fizice zilnice, chiar și atunci când este ocupată. Iar rezultatul se vede cu ochiul liber! Artista, care se laudă cu o avere de 400 milioane de dolari, nu are pic de celulită și are abdomenul tonifiat.

Legat de exercițiile fizice pe care le face, cântăreața a explicat că îi place să alterneze diferite rutine, pentru a nu se plictisi. Ea folosește o minge de stabilitate, pentru antrenamentele cardio, se antrenează cu greutăți de 3-4 ori pe săptămână și își face încălzirea prin mișcări de dans. De asemenea, îi place să facă sărituri cu coarda, dar și o serie de tracțiuni. Evident, ea are și un antrenor personal care se asigură că face exercițiile corect și că își folosește toate grupele de mușchi.

Dieta lui Jennifer Lopez

Nu doar sportul este important, ci și dieta. Jennifer Lopez mănâncă, în general, legume și fructe proaspete, dar și multe alimente bogate în proteine. Diva consumă foarte rar carbohidrați, iar atunci când o face mănâncă quinoa, cartofi dulci și orez brun. Stă departe de mâncarea procesată și de fast-food și preferă să mănânce cât mai sănătos posibil.

Pentru a-și menține mușchii tonifiați, proteinele sunt foarte importante pentru J.Lo. Ea consumă, în general: carne de curcan, albusuri de ou, piept de pui, vită și somon. O data pe zi, se răsfață cu o „mână” de nuci. Cu toate că dieta ei pare strictă, Jennifer Lopez are și momente când își dă voie să trișeze și să consume ce își dorește, desertul ei preferat fiind fursecurile cu fulgi de ciocolată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net