Motivul pentru care Jennifer Lopez este subestimată după 30 de ani de carieră

La douăzeci de ani de la single-ul „Jenny from the block”, Jennifer Lopez rămâne o „triplă amenințare" în lumea showbiz-ului. Are o carieră de peste trei decenii, timp în care a excelat ca dansatoare, cântăreață și actriță. Cu toate acestea, drumul lui JLo a fost presărat cu multe obstacole.

Este Lopez cea mai subestimată vedetă?
Este Lopez cea mai subestimată vedetă?

Deși a vândut peste 80 de milioane de discuri, a înregistrat opt albume și a apărut în peste 40 de filme, Jennifer Lopez încă se chinuie să fie respectată așa cum se cuvine. Acest lucru a fost evidențiat în recentul documentar Halftime, lasant de Netflix, conform BBC.

Citește și Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut senzație pe străzile din Milano, în timp ce se aflau la cumpărături

Pelicula urmărește o perioadă aglomerată a carierei lui JLo, în 2019 și 2020, când a apărut într-un rol apreciat de critici în filmul Hustlers și a cântat în pauza de la Super Bowl 2020.  

În același timp cu sărbătorirea ambelor realizări, documentarul a subliniat respingerea pe care încă o primește din partea industriei americane. Filmul pare să pună întrebarea: este Lopez cea mai subestimată vedetă de la Hollywood?

După o copilărie grea, Lopez dă lovitură în lumea filmelor

Venită dintr-o familie saracă, Jennifer Lopez a avut de depășit multe obstacole până a dat lovitura. Momentul magic s-a petrecut în 1997 când a jucat rolul regretatei Selena Quintanilla-Perez, în filmul Selena.

Quintanilla-Perez a fost o cântăreață mexicano-americană care era să devină una dintre cele mai mari vedete din America Latină, din istorie, înainte de a fi împușcată și ucisă, la vârsta de 23 de ani, în 1995, de către președintele fan clubului ei, Yolanda Saldivar.

Pelicula care urmarește viața artistei avea să o transforme pe Jennifer Lopez într-una dintre cele mai mari vedete din SUA. După Selena, au urmat și alte filme de succes precum The Wedding Planner și Maid In Manhattan.

A urmat succesul din muzică

Dansatoare profesionistă devenită actriță de succes - aceasta era eticheta pe care o purta JLo în acea perioadă. Dar vedeta latino nu s-a oprit aici. În iunie 1999, albumul ei de debut „On the 6” a fost lansat, single-ul principal If You Had My Love urcând pe primul loc în SUA. Au urmat melodiile Waiting For Tonight și Let's Get Loud.

Anul acesta, în septembrie, s-au împlinit fix 20 de ani de când Jennifer Lopez a lansat probabil cea mai populara piesă a ei - Jenny from the Block, care a strâns peste 160 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Inițial, a fost numită Jenny din Bronx. Dar a fost schimbată în cele din urmă. De asemenea, am vrut să-i dau o poreclă nouă, cum ar fi J-Lo (pe care a folosit-o pentru titlul celui de-al doilea album), așa că m-am întrebat dacă ar dori să se numească Jenny?", a povestit cel care a conceput celebra piesă, pentru BBC Culture.

Vezi și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție fantastică pe străzile din Malibu

Anii grei din cariera lui Jennifer Lopez. „Au fost multe momente în care am simțit că o să renunț”

Lopez a vorbit recent despre faptul că a suferit „o cădere nervoasă" din cauza stresului și a regimului de muncă istovitor de la începutul anilor '00. A fost momentul când vedeta era criticată non-stop de presa din SUA, iar relația cu Ben Affleck se deteriorase rapid.

„Chiar am crezut foarte mult din ceea ce au spus, și anume că nu sunt foarte bună. Pur și simplu nu am aparținut aici, de ce nu am plecat? Simțeam că sunt într-o relație disfuncțională... Au fost multe momente în care am simțit că o să renunț", a povesit JLo, într-un interviu, potrivit BBC.

Poate te interesează: JLo era dezbrăcată atunci când a fost cerută de nevastă. Diva a povestit tot și a arătat inelul de 3 milioane $

A revenit în forță în ultimii ani

După ce a dispărut foarte mulți ani din elita vedetelor de la Hollywood, Jennifer a avut o serie de evenimente care au readus-o în prim-plan. Mai întâi, a făcut senzație în filmul Hustler, lansat în 2019.

A urmat show-ul de la pauza celui mai important eveniment sportiv din SUA, în 2020.

Vezi și: Moment emoționant de ziua lui JLo! Ben Affleck a plâns la restaurant

Anul 2022 a adus și stabilitate în viața personală. Jennifer Lopez a fost pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck.

Lopez și Affleck s-au căsătorit pe 21 august 2022
Lopez și Affleck s-au căsătorit pe 21 august 2022

Vezi și: Moment emoționant de ziua lui JLo! Ben Affleck a plâns la restaurant

Momentul fastuos a avut loc în Georgia, SUA, unde celebrul cuplu a petrecut alături de familie și prieteni. Așadar, putem spune că Jennifer Lopez e din nou în forma de la începutul anilor 2000, când era una dintre cele mai bine cotate vedete de peste ocean.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg