Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut senzație pe străzile din Milano, în timp ce se aflau la cumpărături

Jennifer Lopez și Ben Affleck se bucură de a doua lună de miere, în Italia, și au fost surprinși de către fani în timp ce făceau cumpărături.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut senzație pe străzile din Milano
Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut senzație pe străzile din Milano

A doua lună de miere a lui J-Lo și Ben Affleck

Cei doi îndrăgostiți au avut prima lună de miere la Paris, însă nu le-a fost suficientă acea vacanță, așa că s-au decis să aibă și o a doua lună de miere, în Italia, semn că își doresc să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună.

Vezi și: Jennifer Lopez, ţinute de 170.000 de dolari în luna de miere, în Paris

Celebrul cuplu au petrecut prima parte a vacanței în Capri, Italia, unde artista a evoluat în cadrul Galei LuisaViaRoma, pentru UNICEF, iar după au fost văzuți la cină la Lacul Como. Ulterior au făcut senzație pe străzile din Milano. 

Poate te interesează: «Bennifer», nuntă de jumătate de milion de dolari. Imagini nefăcute publice până acum, de la marele eveniment

J-Lo și Ben Affleck în Milano, la cumpărături

J-Lo și soțul ei au ieșit la cumpărături în Milano și au impresionat pe toată lumea cu gesturile tandre. Jennifer a optat pentru o un costum format dintr-o pereche de pantaloni albi și un crop top, iar pe cap purta o pălărie, conform Dailymail.com.

Cei doi au stat lipiți unul de celălalt, iar în timp ce se aflau în magazin actorul i-a pus mâna pe fund soției sale.

Când au ieșit din magazin, Jennifer a zâmbit, iar Ben a condus-o prin mulțime. Fanii nu au stat pe gânduri și s-au bucurat să îi vadă, așa că au scos telefonul să surprindă fiecare moment.

Jennifer Lopez, rochii de 1 milion de dolari la nuntă

Jennifer Lopez a avut de curând nunta cu Ben Affleck, în Georgia, acolo unde au fost invitate 135 de persoane. Jennifer a avut o apariție spectaculoasă, a purtat trei rochii semnate de Ralph Lauren, fiecare fiind estimată la aproximativ 1 milion de dolari. 

Nici Ben Affleck nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un sacou alb, pantaloni negri și un papion negru, desigur tot marca Ralph Lauren. 

„În cele din urmă, a fost cea mai bună nuntă posibilă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat demult și una care a devenit realitate… în sfârșit”, a declarat J-Lo.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png