«Bennifer», nuntă de jumătate de milion de dolari. Imagini nefăcute publice până acum, de la marele eveniment

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (53 de ani) şi Ben Affleck (50 de ani) s-au căsătorit oficial, în prezenţa familiei şi a prietenilor, în weekend. Cei doi au spus marele „DA” în urmă cu o lună, într-o capelă din Las Vegas, însă abia acum au făcut petrecerea grandioasă de nuntă. Evenimentul a avut loc într-un decor de basm, la proprietatea de 9 milioane de dolari a actorului, situată în statul american Georgia.

Petrecerea de nuntă a avut loc în weekend, la conacul lui Ben Affleck. Foto: Profimedia
Petrecerea de nuntă a avut loc în weekend, la conacul lui Ben Affleck. Foto: Profimedia

Petrecerea extravagantă i-a costat pe J.Lo şi pe Ben Affleck aproximativ jumătate de milion de dolari, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Citește și: Ben Affleck s-a plictistit deja de Jennifer Lopez? Imagine inedită din luna de miere

Asta după ce acum o lună s-au căsătorit în Las Vegas, la o capelă unde au stat la rând după alte cupluri pentru a-şi uni destinele, eveniment care i-a costat atunci doar 72 de dolari. Acum, “Bennifer” şi-a luat revanşa şi a dat o petrecere fastuoasă. Cuplul a venit la proprietate într-un avion privat, care a aterizat pe câmpul de lângă moşia din Georgia.

Iată și: Moment emoționant de ziua lui JLo! Ben Affleck a plâns la restaurant

Toți invitații au purtat alb

Jennifer Lopez a purtat o rochie de mireasă creată de Ralph Lauren, cu o trenă uriaşă, de şase metri. Ben Affleck, care are o avere de 150 de milioane de dolari, a purtat un costum elegant, cu pataloni negri şi sacou alb. J. Lo, care a strâns de-a lungul anilor o avere de 400 de milioane de dolari, a ales drept culoare tematică a nunţii ei albul, toţi invitaţii fiind îmbrăcaţi în culoarea zăpezii. 

Ups: Jennifer Lopez, imaginea momentului! A pozat NUD, la 53 de ani: „Uneori ne neglijăm corpul”

Cuplul Bennifer a făcut pasul cel mare în urmă cu o lună, la Las Vegas
Cuplul Bennifer a făcut pasul cel mare în urmă cu o lună, la Las Vegas

La eveniment au fost prezenţi copiii lui Affleck din căsătoria lui cu Jennifer Garner, Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) şi Sam (11 ani). De asemenea, au venit la nuntă şi gemenii lui Jennifer Lopez, Emme şi Max (14 ani), din mariajul cu Marc Anthony.

Nu rata, aici: Jennifer Lopez și Ben Affleck, lună de miere fabuloasă în Paris, «orașul îndrăgostiților»

Cel mai bun prieten al lui Affleck, actorul Mat Damon, a fost şi el invitat de onoare la nuntă, pe lista de oaspeţi celebri numărându-se, printre alţii, şi George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger şi Jimmy Kimmel.

Evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii
Evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii

Din meniu au făcut parte cotlete de porc şi orez cu legume - un fel de mâncare tradiţională din Puerto Rico, de unde provine familia artistei. De asemenea, mesenii au servit pui la cuptor şi mac cu brânză, dar şi alte specialităţi la grătar.

Securitatea a fost sporită în jurul proprietăţii, întinse pe 87 de acri, înainte de ceremonie. Porţi mari au fost instalate la capătul drumului, care duce până la proprietatea lui Affleck, fiind păzite non-stop de un echipaj de poliţie. Invitaţii au intrat doar pe baza buletinului, iar listele au fost verificate de două ori. Totodată, a fost declarată zonă interzisă pentru zbor, din cauza spectacolului mare de artificii care a avut loc la sfârşitul petrecerii. 

Mama lui Ben Affleck, la spital

Cu puţin timp înainte de nuntă, mama lui Ben Affleck, Christopher Anne Boldt, a căzut de pe un ponton aflat la conacul din Georgia şi s-a rănit la un picior. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital pentru a fi tratată. Din fericire, mama actorului a fost externată repede şi nu a ratat fericitul eveniment din acest weekend.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net