Moment emoționant de ziua lui JLo! Ben Affleck a plâns la restaurant

Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) se află zilele acestea în luna de miere în orașul îndrăgostiților, la Paris. Duminică seară, pe 24 iulie, cei doi proaspeți însurăței au sărbătorit ziua de naștere a divei latino, la restaurantul La Girafe, care se află pe Place du Trocadero, în fața Turnului Eiffeil.

Bennifer se află în luna de miere, la Paris
Bennifer se află în luna de miere, la Paris

Foto: Getty Images

Citește și: Ce vedete au trecut prin patul lui Ben Affleck? Soțul lui Jennifer Lopez a avut relații cu actrițe celebre

JLo și Ben Affleck, cină romantică la Paris

Foto: Arhiva personală/Profimedia

Actorul de Hollywood a fost văzut cu lacrimi în ochi, într-un moment emoționant în care și-a îmbrățișat soția, spun martorii. Jennifer Lopez l-a consolat pe Ben Affleck la masă. Actorul și-a stăpânit cu greu emoțiile.

Te-ar putea interesa și: Noi detalii despre nunta secretă a lui Jennifer Lopez! Alegerea rochiei de mireasă are legătură cu Ben Affleck

Pentru seara romantică petrecută în compania soțului ei, Jennifer Lopez a ales să poarte o rochie neagră lungă, mulată, care avea un detaliu decupat în talie și un colier cu perle Chanel, relatează tabloidul britanic The Daily Mail.

Vezi și: Jennifer Lopez are pretenții de divă! Ce a cerut pentru a urca pe scenă

S-au căsătorit în Las Vegas

Luna lor de miere are loc la doar o săptămână după ce actrița de origine portoricană s-a căsătorit cu Ben Affleck, în Las Vegas. Artista a confirmat că ea și Ben au spus „Da” pe pagina ei de Instagram, unde a împărtășit detalii despre nunta lor intimă, organizată la Little White Wedding Chapel.

Află și: Jennifer Lopez vrea o familie cu Ben Affleck! Ce i-a urat de Ziua Tatălui VIDEO

Postarea a fost semnată de „Dna. Jennifer Lynn Affleck” și a inclus selfie-uri ale celor doi și videoclipuri cu cuplul pregătindu-se pentru ziua lor specială, inclusiv unul cu Ben care era în baia capelei. Diva a inclus și fotografii cu ea în rochie de mireasă.

'Am reusit. Dragostea e frumoasa. Iubirea este bunatate. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris ea în postarea ei.

WOW: Jennifer Lopez a explodat înainte de Super Bowl, din cauza Shakirei: „Cea mai proastă idee din lume”

Jennifer Lopez se află la a patra căsătorie. Înainte de Ben Affleck ea a mai fost căsătorită cu: Ojani Noa (perioada 1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Marc Anthony (2004-2014). Cu acesta din urmă are și doi copii adolescenți, gemenii Emme și Maximilian (14 ani).

Poate ești interesat și de: Jennifer Lopez cere sex de 4 ori pe săptămână, în contractul nupțial

Ben Affleck este la a doua căsnicie, fiind căsătorit în trecut cu o altă Jennifer. Este vorba despre actrița americană Jennifer Garner (50 de ani), care i-a fost nevastă în perioada 2005-2018. Actorul are o avere de 150 de milioane de dolari, dar este întrecut cu brio de actuala sa soție. JLo se poate lăuda cu o avere de 400 de milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net