Jennifer Lopez a explodat înainte de Super Bowl, din cauza Shakirei: „Cea mai proastă idee din lume”

Jennifer Lopez și Shakira au fost protagonistele unui show incendiar la ediția din anul 2020 a faimoasei competiții Super Bowl, de peste ocean. Doi ani mai târziu s-au aflat detalii nebănuite despre prestația celor două artiste, iar Jenny a avut o reacție halucinantă la aflarea veștii că nu va avea scena doar pentru ea.

Jennifer Lopez a dat de pământ cu organizatorii Super Bowl-ului, în ciuda faptului că reprezentația lor a strâns milioane de vizualizări din întreaga lume, iar fanii le-au ridicat în slăvi pentru spectacolul făcut.

Vezi și:  Cum s-a îndrăgostit Pique de Shakira la o petrecere dată de Nicu Gheară

Solista a fost extrem de furioasă când a aflat că înalții din NFL au hotărât ca ea să susțină un recital alături de Shakira, iar în documentarul Halftime, care a avut debutul pe Netflix în urmă cu dor câteva zile, a fost surprinsă în timp ce se plângea.

Jennifer Lopez, scandal cu organizatorii Super Bowl

În timpul unei scene de la repetiții, Jennifer încerca se planifice reprezentația, alături de regizorul muzical Kim Burse, însă a răbufnit, la un moment dat, după ce timpul pe care ea și Shakira aveau să îl împartă, pe aceeași scenă, a fost înjumătățit.

Nu rata: Jennifer Lopez cere sex de 4 ori pe săptămână, în contractul nupțial

 Nici Shakira nu s-a lăsat mai prejos, mai ales după ce organizatorii au decis să combine piesele celor două și să facă un fel de colaj, dar s-a arătat mai mult îngrijorată decât nervoasă, spre deosebire de Jennifer Lopez.

 „Trebuie să avem momentele noastre de cântat. Nu va fi un afurisit de spectacol de dans, trebuie să ne cântăm mesajul. Este cea mai proastă idee din lume să pui doi oameni să cânte la Super Bowl. A fost cea mai proastă idee din lume. Dacă două vedere ar fi trebui să fie cap de afiș, ar fi trebuit să ne dea 20 de minute. Asta ar fi trebuit să facă, la dracu”, a declarat Jennifer Lopez, după ce a aflat că va cânta alături de Shakira.

Managerul artistei consideră că asocierea cu Shakira a fost „o insultă”

Nici managerul vedetei nu s-a lăsat mai prejos. Benny Medina a fost frustrat că Shakira și clienta sa împart un moment și a spus, la acel moment, că decizia organizatorilor va avea un impact negativ asupra ambelor artiste. Totodată a transmis că deciziile luate au fost „o insultă”, la adresa lui J. Lo.

„În mod normal, ai un singur cap de afiș la Super Bowl. Performerul respectiv își construiește un show și, dacă ei aleg să aibă și alți invitați, e treaba lor”, a precizat managerul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net