Cum s-a îndrăgostit Pique de Shakira la o petrecere dată de Nicu Gheară

Ultima actualizare:

Oficial, Gerard Pique și Shakira s-au cunoscut prima dată pe platoul de filmare al clipului artistei pentru piesa ,,Waka Waka", imnul Campionatului Mondial din 2010, organizat în Africa de Sud. Momentul în care cei doi s-au apropiat, de fapt, a fost altul.

Spania cucerise Cupa Mondială în Africa de Sud, din echipa câștigătoare făcând parte și  Gerard Pique.

Dacă tot deveniseră campioni mondiali, m-am gândit că merită o surpriză şi astfel am adus cântăreaţa de la turneul final. Nu le venea să creadă. Pique a rămas mască şi s-a îndrăgostit pe loc de Shakira! Nu mai putea după ea!", rememora, în 2011, Nicu Gheară pentru presa din România.

S-au cuplat după ce Spania a luat Cupa Mondială în 2010

Cel mai cunoscut român din Ibiza, Nicu Gheară, a publicat, de altfel, fotografii de la petrecerea organizată de afacerist în clubul Pacha, din insulă, în 2010.

Relația dintre cei doi a fost bine ascunsă, primele zvonuri apărând în 2011, când Pique a urcat pe scenă, alături de Shakira, în timpul unui concert susținut de aceasta.

Citește și: Shakira a ajuns la spital, din cauza infidelităţii lui Pique?

Lucrurile au devenit clare, în toamna anului 2012, când Shakira a confirmat că este însărcinată în șase luni cu copilul lui Pique. Existau, atunci, zvonuri că însuși Nicu Gheară ar fi urmat să devină nașul celui mic.

Acest bărbat este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţă. Iar acum copilul!", declara Shakira, în 2012, postului german RTL.

Nu au fost căsătoriți niciodată

În 2013, artista columbiană a dat naștere primului copil, un băiețel pe nume Milan și cel de-al doilea fiu al cuplului, Sasha, a venit pe lume în ianuarie 2016.

Multă vreme s-a crezut că cei doi sunt căsătoriți. Se afișau întotdeauna împreună, conturile lor de Social Media abundau de fotografii care îi prezentau ca o familie sudată, așa că oricine ar fi putut să creadă că cei doi s-au căsătorit, cândva.

Citește și: Cine este noua Shakira a lui Pique? Amanta e cu 25 de ani mai tânără

Celebrul jurnalist Bill Whitaker a picat în plasă, atunci când i-a intervievat pe cei doi în cadrul emisiunii „60 Minutes”. „Voi sunteți căsătoriți”, le-a spus acesta. „Nu, nu suntem căsătoriți”, a răspuns Shakira. „Nu sunteți căsătoriți oficial”, a insistat Whitaker.

După care, Shakira a oferit cel mai sincer și șocant răspuns: „Să îți spun drept, căsătoria mă sperie de mă scap pe mine. Nu vreau ca el să mă considere soție. Prefer să mă vadă drept iubita lui. E ca un fruct interzis. Prefer să-l țin mereu alert. Vreau să creadă că orice e posibil, în funcție de ceea ce face”.

Citește și: E oficial! Shakira și Pique și-au anunțat despărțirea, după 12 ani de relație

Și așa s-a întâmplat. Pique a călcat strâmb, cei doi ajungând să îți spună „Adio!”, după o relație de 12 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net