E oficial! Shakira și Pique și-au anunțat despărțirea, după 12 ani de relație

Shakira și Gerard Pique au confirmat că se despart după 12 ani petrecuți împreună. Primele zvonuri cu privire la separare au apărut imediat după ce s-a aflat că fotbalistul a înșelat-o pe mama copiilor săi cu o studentă în vârstă de 20 de ani. 

Celebra Shakira și Gerard Pique au decis să-și spună ,,adio" după ce relația lor a întâmpinat un obstacol care, pentru cei doi, s-a dovedit a fi imposibil de depășit, infidelitatea fotbalistului. 

Artista de origine columbiană și fotbalistul spaniol au doi copii împreună, dar au decis să se despartă, după ce Gerard a înșelat-o pe iubita sa cu o tânără de 20 de ani. 

Citește și: Shakira a ajuns la spital, din cauza infidelităţii lui Pique?

Din nefericire, confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private a acestora.", au spus Pique și Shakira într-un comunicat.

La scurt timp după ce presa din Spania a scos la iveală detalii despre idila lui Pique cu o altă femeie, mult mai tânără decât Shakira, au apărut imagini cu artista în lacrimi în timp ce urca într-o ambulanță. 

S-a crezut inițial că Shakira a avut un atac de panică la aflarea veștii că cel care i-a fost partener vreme de 12 ani și alături de care a construit o familie, a lăsat totul pentru o femeie necunoscută. 

Shakira a oferit explicații cu privire la imaginile apărute în presă și a declarat că este vorba de fapt de tatăl ei care a s-a accidentat și a fost nevoit să fie transportat la spital. 

Citește și: Cine este noua Shakira a lui Pique? Amanta e cu 25 de ani mai tânără

Shakira l-a întâlnit pe Pique pe platourile de filmare ale videoclipului ei

Povestea de dragoste dintre Shakira și Gerard Pique a început pe platourile de filmare ale videoclipului ,,Waka Waka". Piesa a fost imnul Campionatului Fifa din acel an, eveniment sportiv în cadrul căruia Pique și echipa lui au reputat o victorie fulminantă. 

Shakira a declarat că nu știa nimic despre fotbal și habar nu avea că Pique este un fotbalist celebru. În 2012 cei doi s-au afișat împreună ca un cuplu oficial, iar în 2013 artista columbiană a dat naștere primului copil, un băiețel pe nume Milan. Cel de-al doilea fiu al cuplului, Sasha Pique, a venit pe lume în ianuarie 2016. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
pom mosmon jpg
image
image
image
image
arlechino mihai gruia sandu adevarul JPG
BeFunky collage (14) jpg
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg