Shakira, înșelată de fotbalistul Pique! Cum a reacționat după ce l-a prins

Ultima actualizare:

Sunt probleme mari în relația dintre Shakira și Gerald Pique. Presa spaniolă susține că frumoasa cântăreață ar fi fost înșelată, de curând, de fundașul echipei FC Barcelona. Cei doi sunt împreună de peste un deceniu.

La doar câteva zile după ce a pierdut apelul prin care spera să poată evita procesul în care este acuzată de evaziune fiscală, Shakira a primit o nouă lovitură. La începutul verii, vedeta născută în Columbia nu pare să aibă noroc nici la bani și nici în dragoste.

Concret, fundașul Barcelonei a fost acuzat de infidelitate într-un articol publicat miercuri în cotidianul catalan El Periodico. Conform sursei citate, partenerul de viață al cântăreței ar trece de ceva timp „printr-o criză sentimentală", acesta fiind și motivul pentru care ar fi înșelat-o.

Citește și Lovitură dură pentru Shakira! Va fi trimisă în judecată, în Spania

Cum a reacționat Shakira după ce a fost înșelată?

Momentul de infidelitate s-a petrecut acum câteva săptămâni. După ce l-ar fi prins în fapt, faimoasa Shakira i-a cerut lui Pique să se mute singur în apartamentul lui. Fundașul lui Barcelona s-a conformat, iar de atunci locuiește singur.

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas", a menționat sursa ziarului catalan.

Din 2011, Shakira, în vârstă de 45 de ani, este într-o relație cu fotbalistul Gerard Pique. Împreună au doi copii. Cuplul nu a făcut niciodată pasul spre căsătorie, fotbalistul recunoscând de curând că iubita lui are o „altă mentalitate” despre mariaj.

 „Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți", a explicat Pique într-un interviu, potrivit Mundo Deportivo, citat de Digisport.  

Shakira, probleme cu amorul, dar și cu justiția

În urmă cu o săptămână, o instanță de apel din Spania a respins recursul formulat de celebra cântăreața columbiancă, menținând astfel decizia unei instanțe inferioare care a găsit „suficiente dovezi” pentru ca Shakira să fie trimisă în judecată pentru evaziune fiscală.

Procurorii spanioli afirmă că vedeta a evitat să plătească impozite în valoare de 14,5 milioane de euro pe veniturile obținute între 2012 și 2014.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net