Shakira a ajuns la spital, din cauza infidelităţii lui Pique?

Ultima actualizare:

Shakira (45 de ani) ar trece printr-o perioadă extreme de grea, din cauza faptului că Gerard Pique a înşelat-o cu o studentă de 20 de ani, iar presa spaniolă a scris chiar că solista ar fi făcut un atac de panică. Shakira a rupt tăcerea şi a clarificat întreaga situaţie.

UPDATE: Shakira a publicat un mesaj, pe contul său de Twitter, în care a declarat că o ambulanţă a sosit într-adevăr la casa sa din Barcelona, în 28 mai, dar a fost pentru tatăl ei, care a căzut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

"Am primit numeroase mesaje de îngrijorare, după ce s-a spus că o ambulanţa a fost văzută în faţa casei mele. Vreau să spun că era pentru tata, care a căzut şi s-a lovit rău. L-am însoţit la spital, iar acum se recuperează", a transmis Shakira, alături de o imagine în care apare alături de tatăl ei, iar bărbatul are vânătăi pe faţă. 

Shakira cu tată ei foto: Twitter
Shakira cu tată ei foto: Twitter

Presa spaniolă a speculat că Shakira ar fi avut nevoie de ambulanţă

Presa din Spania a scris, iniţial, că Shakira ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale în 28 mai, după ce ar fi suferit un atac de anxietate. Solista columbiană ar fi fost dusă de urgenţă la spital, la doar o zi după ce revenise din Cannes, unde a participat la Festivalul de Film, punctează marca.com.

Imagini din momentul în care medicii au sosit la faţa au apărut în revista Hola!, care scrie că artista a bufnit în plâns lângă ambulanţă. Vedeta a fost însoţită la spital de Pique, dar şi de alţi membri ai familiei sale.

EXCLUSIVA: Ambulancia, llantos y un ataque de ansiedad: el extraño incidente de Shakira y Piqué en su peor momento (Contenido sujeto a suscripción) https://t.co/DwtRQLodV5 pic.twitter.com/LrSIVp0LuT

— Revista ¡HOLA! (@hola) June 3, 2022

Pique locuieşte singur, de ceva vreme

La scurt timp după ce ambulanţa a fost văzută în faţa casei solistei, El Periodico a aruncat bomba, cum că Shakira şi Pique sunt pe punctul de a încheia relaţia de 11 ani, din cauza faptului că jucătorul de fotbal a fost infidel. 

Citeşte şi: Cine este noua Shakira a lui Pique? Amanta e cu 25 de ani mai tânără

Presa catalană mai scrie că, de ceva vreme, Pique stă în alt apartament, iar cea cu care a înşelat-o pe faimoasa cântăreaţă este o studentă de doar 20 de ani.

"E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona”, a scris presa din Spania. Identitatea femeii nu a fost dezvăluită încă.

Shakira şi Pique, relaţie de 11 ani

Shakira şi Pique s-au cunoscut în 2010, la Cupa Mondială dn Africa de Sud. Jucătorul era atunci parte din Naţionala Spaniolă de fotbal, iar solista a interpretat imnul campionatului.

Shakira şi Pique au doi copii împreună, Milan (9 ani) şi Sasha (7 ani), dar nu s-au căsătorit niciodată. Asta chiar din cauza solistei, care nu îşi doreşte acest lucru, aşa cum a explicat Pique.

Shakira, Pique şi cei doi copii ai lor
Shakira, Pique şi cei doi copii ai lor

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net