Jennifer Lopez, ţinute de 170.000 de dolari în luna de miere, în Paris

Ultima actualizare:

După o nuntă restrânsă şi modestă, în Vegas, la care mireasa a purtat o rochie dintr-un film mai vechi, Jennifer Lopez (53 de ani) a făcut parade modei în luna de miere din Paris. Conform publicaţiei britanice Daily Mail, ţinutele purtate de actriţă s-au ridicat la peste 170.000 de dolari.

Jennifer Lopez, cu o rochie Gucci de 10.5000 de dolari şi o geantă D&G de 6.000 foto: Profimedia
Jennifer Lopez, cu o rochie Gucci de 10.5000 de dolari şi o geantă D&G de 6.000 foto: Profimedia

JLo şi Ben Affleck (49 de ani) au plecat în Paris, pentru a sărbători nunta din 16 iulie, dar şi ziua actriţei, de pe 24 iulie. Cei doi au fost însoţiţi de copiii lor, din alte mariaje: gemenii Max şi Emme (14 ani), ai lui Jennifer cu Marc Anthony şi Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) şi Samuel (10 ani), ai lui Ben cu Jennifer Garner. Familia s-a bucurat de muzeele şi restaurantele din capitala Franţei, dar şi de croaziere pe Sena şi sesiuni de shopping.

Citeşte şi: Ben Affleck s-a plictistit deja de Jennifer Lopez? Imagine inedită din luna de miere

Jennifer a transformat străzile din Paris în propriul podium şi a purtat ţinute care mai de care mai scumpe, cu care s-a făcut imediat remarcată. Dacă în prima zi a lunii de miere, actriţa a purtat o rochie roşie, de doar 775 de dolari şi pantofi de doar 620 de dolari, ea a recuperat din plin în restul sejurului.

Cu o geantă Birkin de 80.000 de dolari foto: Profimedia
Cu o geantă Birkin de 80.000 de dolari foto: Profimedia

Jennifer Lopez, genţi Hermes de 40.000 şi 80.000 de euro

Soţia lui Ben Affleck a defilat nu cu una, ci cu două genţi Hermes Birkin, despre care se ştie că ajung la 40.000 şi 80.000 de dolari şi pe care le poţi cumpăra doar după o lungă perioadă de aşteptare. Cu una dintre gentile fabulos de scumpe, JLo a purtat o rochie Oscar de la Renta, înflorată, de 2.290 de dolari, iar la alta a asortat blugi şi un pulovăr Dior, de 2,500 de dolari.

Cu o geantă Gucci de 5.000 de dolari foto: profimedia
Cu o geantă Gucci de 5.000 de dolari foto: profimedia

Alte genţi de lux purtate de Jennifer în Paris au fost una semnată Maison Valentino, de 2.800 de dolari şi una Gucci, de 5.100 de dolari, dar şi una Dolce & Gabbana de 6.000 de dolari. Ţinuta purtată de actriţă cu această geantă a fost una dintre cele mai scumpe din tot sejurul: o rochie înflorată, de la casa Gucci, de 10.500 de dolari. Evident, JLo îşi permite din plin toate aceste extravaganţe: actriţa are o avere de 400 de milioane de dolari.

În schimb, Ben a avut ţinute mult mai uşor de trecut cu vederea: actorul a purtat pantaloni şi cămăşi casual şi costume simple, toate în culori sobre. A încercat, totuşi, să fie cât mai elegant, pentru a nu face notă discordantă cu noua sa soţie.

Citeşte şi: Moment emoționant de ziua lui JLo! Ben Affleck a plâns la restaurant

JLo şi Ben s-au cunoscut în 2001

JLo şi Ben probabil se vor mai bucura o vreme de capitala Franţei, mai ales că au aşteptat 20 de ani să devină soţ şi soţie. Cei doi se cunosc din 2001, de pe platourile de filmare ale peliculei “Gigli” şi au fost prima oară logodiţi până în 2004, când s-au despărţit. Au reluat idila în mai 2021, la scurt timp după ce JLo a pus punct relaţiei cu Alex Rodriguez.

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net