Ben Affleck, terorizat în luna de miere, la Paris

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost mereu vânați de paparazzi, încă de la prima lor relație.

jennifer lopez ben affleck jpg

Se spune despre Paris că este capitala romanticilor, însă acest lucru nu este valabil și pentru cei doi artiști, ajunși în capitala Franței pentru a-și petrece luna de miere.

City break de coșmar, din cauza echipelor de paparazzi

Chiar dacă „luna de miere” s-a rezumat la un city-break de câteva zile, programul lor a inclus și escorta unor cohorte de fani sau paparazzi, element care i-a terorizat pe cei doi.

Astfel, vizita cuplului Ben Affleck - J. Lo în Paris a fost documentată în imagini, minut cu minut. Fie că a fost vorba de o cină romantică, o vizită la muzeu, o tură de shopping sau o croazieră pe Sena, paparazzi au surprins și cele mai mici detalii.

Citește și: Ben Affleck cere o sumă fabuloasă pe un conac scos la vânzare

Cuplul a fost însoțit și de fiicele lui Ben Affleck, prinse și ele în poze, au fost observate și analizate toate ținutele și s-au tras concluzii despre cât de relaxați erau.

Fotografii din luna de miere, la Paris, a cuplului Ben Affleck - Jennifer Lopez - AICI

Ben e obișnuit cu blitzurile, dar și-a simțit luna de miere ca pe un tsunami. Jen este de oțel și știe că nivelul său de celebritate vine la pachet cu acești fotografi.

Situație similară cu a Prințesei Diana

Dar el se enervează grozav din cauza asta. S-a ajuns la un alt nivel. Aproape un nivel de alertă Prințesa Diana”, a declarat o sursă apropiată celor doi, citată de Okmagazine.ro

Este binecunoscut faptul că Prințesa Diana și Dodi Fayed au murit, în 1997, când șoferul mașinii lor a pierdut controlul volanului, într-un tunel rutier, din Paris, și s-au izbit violent de un stâlp, fiind urmăriți de echipe de paparazzi.

Ben Affleck și J. Lo au un istoric zbuciumat în relația cu fotoreporterii. Atenția excesivă a media le-a ruinat și prima relație.

Citește și: Ben Affleck este gata să îmbrace costumul lui Batman! Starul, alături de supereroii din Justice League!

În 2002, cuplul era la fel de hăituit și au fost nevoiți inclusiv să-și amâne nunta pe care o planificaseră pentru 2003, după ce au luat în calcul chiar și scenarii de scăpare, cum ar fi utilizarea mireselor-momeală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
negociere banca clienti csalb
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg