Ben Affleck cere o sumă fabuloasă pe un conac scos la vânzare

Ben Affleck devine latifundiar pentru scurt timp, întrucât actorul a scos la vânzare domeniul și conacul generos din Los Angeles.

Jennifer Lopez Ben Affleck jpeg
Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit, la 20 de ani de la prima lor logodnă

Suma acceptată pentru vânzarea impresionantei proprietăți? 30 de milioane de dolari! Actorul urmează să se mute în casă nouă, împreună cu soția, Jennifer Lopez, anunță OKmagazine.ro

Se mută pe o proprietate de 60 de milioane de dolari!

Astfel, cei doi au achiziționat o proprietate pe care au cheltuit 60 de milioane de dolari. Este de înțeles, așadar, că cei doi doresc să își mai echilibreze bugetele, după o asemenea investiție.

Ben Affleck a achiziționat casă scoasă la vânzare, din Los Angeles, în 2018, pentru suma de 19 milioane și 250 de mii de dolari, așadar, dacă îi va reuși tranzacția, va ieși pe profit.

Citește și: Ben Affleck s-a plictistit deja de Jennifer Lopez? Imagine inedită din luna de miere

Casa e construită pe un teren de 2500 metri pătrați, cu o suprafață locuibilă de 1300 metri pătrați, șapte dormitoare, nouă băi, camere înalte, coloane la intrare, terasă și garaj care poate găzdui trei mașini.

Nu lipsește piscina, există sală de spa, o cameră de zi adorabilă cu șemineu și deschidere la grădină, bucătărie de vară, peluză, grădină etc. Casa este utilată complet.

Există și un lounge, spălătorie, birou, cinematograf cu bar, o pivniță de vinuri la temperatură controlată și o sală de sport. Fiecare detaliu a fost studiat pentru confortul oaspeților. Printre vedetele care au călcat pragul acestei case sunt Jennifer Garner, Ana de Armas, Jennifer Lopez.

Ceremonia secretă de nuntă

În luna iulie, Jennifer Lopez, 52 de ani, și Ben Affleck, 49 de ani, s-au căsătorit într-o capelă din Las Vegas, la miezul nopții, într-o ceremonie emoționantă, la care au luat parte și cei cinci copii ai lor, din mariajele anterioare.

Nunta dintre artistă și actorul, laureat cu Oscar, a avut loc la 20 de ani de la prima lor logodnă. 

În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Citește și: Moment emoționant de ziua lui JLo! Ben Affleck a plâns la restaurant

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp” a transmis J. Lo fanilor, prin intermediul newsletter-ului, unde s-a semnat cu Jennifer Lynn Affleck.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Prințul Harry și Meghan Markle png
soldati rusi
Soldati rusi in Herson FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg