Ben Affleck este gata să îmbrace costumul lui Batman! Starul, alături de supereroii din Justice League!

Ultima actualizare:

Ben Affleck este gata să îmbrace costumul lui Batman și în următorul film din serie, Aquaman and the Lost Kingdom, așteptat de către toți internauții. 

Noutățile privind prezența lui Ben Affleck pe platoul de filmare au fost confirmate chiar de către Jason Momoa, care este punctul principal al filmului Aquaman. 

Ben Affleck sau Bruce Wayne

„Reuniți - Bruce și Arthur”, a scris starul de Hollywood, în descrierea unei postării de pe Instagram. „Te iubesc și-mi este dor de tine, Ben”

S-ar putea să te intereseze și: Ben Affleck s-a plictistit deja de Jennifer Lopez? Imagine inedită din luna de miere

Următorul film îl va avea pe Jason Momoa înapoi în rolul lui Arthur Curry, marele supererou cunoscut și sub numele de Aquaman. Totuși, se pare că starul de Hollywood n-a rezistat să nu ofere detalii și despre alte personaje din Justice League ce vor reapărea în film. 

Vezi și: Moment emoționant de ziua lui JLo! Ben Affleck a plâns la restaurant

Chiar și așa, știm că Ben Affleck trebuie să apară în următorul film Flash, care trebuia să aibă debutul în noiembrie 2022, dar a fost amânat până în iunie 2023. Chiar și așa, se pare că cineva, undeva, l-a făcut pe Ben Affleck să se întoarcă în rolul cavalerului întunecat.

Aquaman and the Lost Kingdom stars Jason Momoa as Aquaman, alongside Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, and Nicole Kidman. James Wan directed the film based on a script by David Leslie Johnson-McGoldrick and Jason Momoa.

Aquaman and the Lost Kingdom îi va avea în rolurile principale pe Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison și Nicole Kidman. 

James Wan va regiza filmul, bazându-se pe un script realizat de către David Leslie Johnson-McGoldrick și Jason Momoa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net