Madonna, de nerecunoscut, din cauza filtrelor, pe Tik Tok

Madonna, 63 de ani, a publicat un clip, pe contul personal Tik Tok, în care pare să recite refrenul celebrei sale piese, Vogue, mixată cu melodia lui Beyonce, Break my soul.

image
Madonna pare să aibă un ten impecabil, grație filtrelor din aplicația web. Sursa: TikTok @Madonna

Dar nu această intervenție artistică de pe rețelele de socializare a atras atenția, cât faptul că Regina muzicii pop e de nerecunoscut.

Este binecunoscut faptul că Madonna a apelat la mai multe intervenții estetice pentru a-și păstra trăsăturile din tinerețe, unele dintre artificii neavând rezultatele dorite.

Ținută Versace și bijuterii cu diamante

Astfel, pentru a afișa un ten impecabil, într-o lumină favorabilă, artista a apelat la deja cunoscutele filtre ale aplicației web, acestea contribuind și mai mult la modificarea aspectului legendarei cântărețe.

În afara unei lumini optimizate, filtrul i-a mărit genele, i-a uniformizat tenul feței, a aplicat ruj într-o manieră ideală și a adăugat steluțe și lumini.

Citește și: Britney Spears și Madonna s-au sărutat din nou! Au recreat momentul epic de acum 19 ani

Totuși, Madonna nu a renunțat la detaliile care i-au consolidat și consacrat imaginea de divă, de-a lunul deceniilor de activitate spectaculoasă.

Artista e îmbrăcată cu o bluză semnată Versace, cu ace de siguranță enorme atașate în partea frontală, o multitudine de coliere de diferite dimensiuni și cercei cu diamante.

Reixul poate fi comandat pe mail

Anterior postării, atât Beyonce cât și Madonna au promovat remixul celor două piese. In imaginea de promovare, Beyonce apare întinsă, în timp ce Madona stă în picioare și mângâie un cal transparent, în interiorul căruia pot fi văzute fulgere.

În prezent, remixul poate fi achitat și primit prin email, nefiind disponibile informații despre încărcarea acestuia pe platforme de streaming precum Spotify sau Apple Music. 

Citește și: Fiica Madonnei a renunțat la inhibiții! S-a dezbrăcat de dragul modei

Madonna, de altfel, pare să își mute comunicarea pe Tik Tok, platforma fiind mult mai permisivă. În primăvara acestui an, atunci când a dorit să transmită live pe Instagram, artista a descoperit că i-a fost blocat contul.

Madonna a rămas uluită atunci când a descoperit că i-a fost interzis accesul în direct pe Instagram, de vină fiind seriile de poze provocatoare, în care diva în vârstă de 63 de ani apărea cu părțile intime la vedere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
andreea esca si alexia eram
cub andreea banica animat gif
Baltic Pipe FOTO Shutterstock
gazprom conducta
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png