Madonna, «interzisă» pe Instagram! De vină sunt pozele în care apare dezbrăcată

Madonna a încercat de curând să înceapă un live în care să vorbească cu admiratorii săi, însă a rămas complet surprinsă atunci când a primit un mesaj care a notificat-o că nu poate face acest lucru, fiind „blocată” pe platforma Instagram pentru o anumită perioadă. Iată cum a reacționat diva!

3madonna png
Reacția Madonnei după ce a fost „blocată” de Instagram Foto: Arhivă personală

„Lupta” Madonnei cu Instagramul continuă! După ce platforma a decis să îi șteargă, de-a lungul timpului, mai multe imagini, care nu respectau regulile comunității, acum se pare că  s-a trecut la nivelul următor. 

Madonna a fost „blocată” pe Instagram

Madonna a rămas uluită atunci când a descoperit că i s-a interzis accesul în direct pe Instagram, iar de vină sunt seriile de poze provocatoare, în care diva în vârstă de 63 de ani apărea cu părțile intime la vedere.

De curând, celebra cântăreață era pe cale să discute live cu fanii ei, când a primit o notificare care a revoltat-o. Mesajul o anunța că a fost blocată pentru încălcarea regulilor platformei, iar prima reacție a Madonnei a fost: „Ce naiba?!”.

Enervată, artista a continuat să explice că, din punctul său de vedere, aparițiile sale nu erau deloc indecente. „Suntem blocați de la live? Ce se întâmplă? Nu am purtat atâtea haine în viața mea. Sunt fără cuvinte.”, a spus ea.

stanga
dreapta
1madonna png
2madonna png
2 madonna filtre jpg jpeg
3 madonna 15 jpg jpeg
6 madonna filtre4 jpg jpeg
6 madonna 13 jpg jpeg

Madonna nu se află însă la prima abatere de acest gen, în trecut artistei fiindu-i șterse mai multe imagini în ipostaze „păcătoase”, care încălcau regulile comunității. Controversata artistă pare tot mai dezinvoltă odată cu înaintarea în vârstă, iar în ultima perioadă a demonstrat din plin acest lucru, până în punctul în care și admiratorii săi au fost de părere că a început să exagereze.

Citește și: Madonna, o nouă imagine scandaloasă: „Nu poți să faci asta la 63 de ani”

Madonna, revoltată după ce Instagramul i-a șters mai multe imagini

Instagramul permite publicarea imaginilor senzuale, însă doar dacă acestea sunt decente și nu dezvăluie părțile intime. Anul trecut, Madonna a publicat mai multe fotografii explicite, cu posteriorul și sânii săi, cu sfârcurile la vedere, astfel că platforma s-a sesizat imediat și a șters imaginile cu pricina. De asemenea, artista apărea atunci în lenjerie intimă de tip „bondage”.

Cântăreața nu a primit tocmai bine vestea, vorbind atunci de „sexism” și „misoginie”, anunțând că are de gând să republice pozele. 

Motivul a fost că o mică parte din mamelonul meu a fost expusă. Încă este uimitor pentru mine că trăim într-o cultură care permite ca fiecare centimetru din corpul unei femei să fie arătat, cu excepția unui mamelon.”, a spus ea atunci, potrivit The Sun. 

Citește și: Fanii nu o mai recunosc pe Madonna! Vedeta a exagerat cu ultimul clip

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
image png
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg