Madonna, o nouă imagine scandaloasă: „Nu poți să faci asta la 63 de ani”

Ultima actualizare:

Madonna, una dintre cele mai cunoscute, dar și controversate artiste din lume, uimește cu fiecare apariție a sa. Recent, vedeta a postat o imagine pe conturile de socializare ce a lăsat fanii muți de uimire.

medalion madonna 2016 h 56346182 copy jpg

Cum arată vedeta 

Madonna, plină de energie așa cum ne-a obișnuit, nu ratează nicio ocazie să iasă în cluburi și să se distreze alături de cei apropiați. De asemenea, fiind extrem de activă pe rețelele sociale, ea își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Acest lucru s-a întâmplat recent, când vedea a postat o fotografie dintr-un local în care a ieșit să se relaxeze alături de fiul ei și de cele mai bune prietene, conform dailymail.co.uk.

Un amănunt a atras atenția urmăritrorilor săi, fața vedetei era extrem de netedă, iar fanii au rămas șocați de cât de bine poate arăta aceasta la 63 de ani.

image

În poza postată pe rețelele sociale, vedeta părea că se simte foarte bine alături de David Banda, fiul de 16 ani al acesteia, dar și de creatoarea de modă Stella McCartney, în vârstă de 50 de ani, actriței Liv Tyler, în vârstă de 44 de ani, și comediantă Lilly Singh, în vârstă de 33 de ani.

Poze cu și priviri senzuale

Madonna nu a ezitat să facă tot posibilul să capteze privirile tuturor, astfel că s-a pozat extrem de apropiată de prietena sa Stella, uitându-se senzual spre camera foto.

Citește și Cine a fost prinţesa Fawzia, „zeiţa hollywoodiană“ a Egiptului. A ajuns regină, a fost maltratată şi a pierdut coroana 

Madonna a scris alături de pozele postate și câteva cuvinte.

''O noapte alături de prietenii mei cei mai buni'', a notat cântăreața.

Aspectul tineresc al interpretei a fost pus, adesea, sub semnul întrebării, dar mai ales la începutul acestui an, când fanii de pe rețelele de socializare au observat că aceasta arată ca o adolescentă. Nimeni nu cunoaște motivele pentru care artista s-a transformat radical și mai ales dacă filtrele sunt cele''vinovate'', sau operațiile estetice.

„Arăta ca de 16 ani”, a declarat un urmăritor, în timp ce altul a spus că artista are o „față de bebeluș”.  

Controversata Madonna este o actriță și cântăreață de muzică pop care și-a început cariera solo în 1981. Aceasta a devenit o senzație pe scena muzicală din anii 1980 dominată de bărbați. 

Pe lângă cariera de succes, Madonna este și devotată familiei, ea având 6 copii. Artista are doi copii biologici, Lourdes Leon şi Rocco Ritchie, dar şi patru copii adoptaţi, respectiv gemenele Esther şi Stella şi David şi Mercy.

Citește și Cine a fost prinţesa Fawzia, „zeiţa hollywoodiană“ a Egiptului. A ajuns regină, a fost maltratată şi a pierdut coroana 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net