VIDEO Madonna și fiul ei de 16 ani și-au făcut tatuaje identice. Diva a prins curaj după un pahar cu vin

Ultima actualizare:

Madonna a demonstrat încă o dată că nu este doar o mamă obișnuită, ci una căreia îi place să se implică în activități inedite cu copii ei. Solista a împărtășit fanilor un moment foarte special alături de fiul ei de 16 ani, când cei doi și-au făcut tatuaje identice. 

Madonna și fiul ei de 16 ani și-au făcut tatuaje identice
Madonna și fiul ei de 16 ani și-au făcut tatuaje identice

Regina muzicii pop nu ezită să-și surprindă constant fanii cu acțiunile ei. Ultima ispravă a divei i-a luat din nou prin surprindere pe urmăritorii ei de pe Instagram, căci Madonna și-a făcut un tatuaj identic cu al fiului ei David, în vârstă de 16 ani, în cadrul unei ieșiri pentru a petrece câteva momente ca-n familie. 

Citește și Lourdes, fiica Madonnei, apariție îndrăzneață la piscină! Ce tatuaj și-a făcut în zona posteriorului

image

De asemenea, diva a mai împărtășit fanilor imagini cu un tatuaj menit să celebreze rolul de mamă și pe care l-a dedicat copiilor ei. Vedeta a publicat poze chiar din salonul de tatuaje, în timp ce mâna ei este iritată de aparatul de tatuat. 

image

Madonna și-a tatuat pe încheietura mâinii cuvântul ,,mamă" în limba franceză deasupra unui ,,X" , care este de fapt unul dintre pseudonimele sale de scenă. 

image

Vedeta a postat și un clip pe contul de Instagram din cadrul sesiunii de tatuaje și se poate vedea cum Madonna ia o gură de vin dintr-un pahar cu picior pentru a-și face curaj. 

Fanii Madonei, speriați de intervențiile estetice ale divei

Fanii Madonnei au fost foarte îngrijorați, când, recent, vedeta a apărut într-un clip pe rețelele de socializare cu chipul desfigurat de intervențiile estetice, astfel încât nu mai păstrează nimic din trăsăturile divei. 

Citește și Madonna, în sânii goi, cu buzele exagerat de mari și obrajii umflați. Imaginile care au îngrijorat fanii

Madonna a postat acest clip chiar în ziua de decernare a premiilor Grammy. Filmulețul de pe TikTok, care a fost șters ulterior, o înfățișează pe Madonna fără sutien, cu un top negru transparent în timp ce îți țuguie buzele la cameră, într-o manieră menită să fie senzuală. 

madonna clip tiktok png

Fanii s-au întrebat dacă imaginile arată chipul real al Madonnei, sau este vorba doar de filtre. 

Madonna este recunoscută pentru numeroasele intervenții estetice pe care și le-a făcut și care au făcut-o să arate de nerecunoscut. În ciuda eforturilor mâinile Madonnei sunt foarte ridate și este o parte a corpului, care îi trădează vârsta. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net