Madonna, în sânii goi, cu buzele exagerat de mari și obrajii umflați. Imaginile care au îngrijorat fanii

Cunoscută pentru controversele pe care le-a provocat de-a lungul carierei sale, Madonna este iar subiect de discuții, din cauza modificărilor pe care le-a făcut la nivelul feței în ultima vreme, dar și a imaginilor puternic editate pe care le publică în mediul online. Cel mai recent, Regina muzicii pop a lăsat fanii îngrijorați din cauza unui clip publicat pe pagina sa de TikTok.

Madonna, complet transformată de operațiile estetice foto: Instagram
Madonna, complet transformată de operațiile estetice foto: Instagram

Madonna nu e deloc străină controverselor. Nu o dată, vedeta de 63 de ani a fost în centrul unui scandal, iar cel mai recent, comportamentul Madonnei a îngrijorat fanii. Un clip publicat de artistă pe pagina sa de TikTok, chiar în ziua premiilor Grammy, a ridicat multe semne de întrebare.

În imaginile cu pricina, Madonna apare într-un top negru, transparent, fără sutien, cu părul împletit, în timp ce cântă în fața camerei de filmat. În clipul de nici 15 secunde, care a fost rapid șters de pe pagina Madonnei, se vede cum solista se apleacă înspre cameră și își țuguie buzele.

Ceea ce a speriat însă fanii, care s-au grăbit să îi lase comentarii nu tocmai pozitive, au fost buzele mult prea mari și obrajii umflați cu care Madonna s-a afișat în clipul cu pricina. Fața artistei pare complet desfigurată, iar unii s-au întrebat chiar dacă nu este vorba de vreun filtru, care mărește exagerat de mult trăsăturile feței.

Imagini din clipul care a îngrijorat fanii Madonnei
Imagini din clipul care a îngrijorat fanii Madonnei

Vârsta Madonnei, trădată de mâini

Madonna a fost acuzată de mai multe ori că aplează nu doar la operații și proceduri estetice pentru a-și modifica fața, dar și la programe de editare, care îi lasă pielea perfect întinsă și fără cusur, ca a unui bebeluș. Imagini surprinse în urmă cu o lună, pe stradă, cu solista au șocat complet datorită diferenței uriașe dintre realitate și ceea ce prezintă Madonna pe paginile de socializare. 

Și, dacă la față e adevărat că Regina muzicii pop a apelat la numeroase proceduri de întinerire, vârsta ei este complet trădată de mâinile îmbătrânite. Imaginile pot fi văzute aici. 

Madonna realizează un film autobiografic

Madonna a dezvăluit recent că lucrează la un film autobiografic și ține audiții pentru a găsit actrița potrivită care să o interpreteze. Cântăreața va regiza pelicula, cu ajutorul lui Diablo Cody, cunoscută pentru filmul “Juno”, din 2007, pentru al cărui scenariu a primit un Oscar. Mai mult, Madonna a fost cea care a scris și scenariul,  alături de Erin Cressida Wilson, o scriitoare americană, cunoscută pentru filmele “Secretary” (2002) şi “The Girl On The Train”(2016)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net