Madonna, mesaj neașteptat pentru Papa Francisc: „Nu mi se pare corect”

Madonna a transmis că doreşte să se întâlnească cu Papa Francisc pentru a discuta „chestiuni importante”. Mesajul lăsat pe contul ei de Twitter i-a uluit pe fanii artistei. Ce i-a spus vedeta suveranului pontif?

Madonna, mesaj pentru Papa Francisc. Foto: Facebook/Madonna
Madonna, mesaj pentru Papa Francisc. Foto: Facebook/Madonna

Celebra cântăreață este gata să îngroape conflictul cu Vaticanul? Așa s-ar putea crede după ultimul mesaj postat de artistă. Madonna a avut mult timp o relatie tensionată cu Biserica Catolica, fiind acuzată de "blasfemie" din cauza videoclipurilor si spectacolelor sale „picante” pe care le-a avut de-a lungul anilor.

În 1989, ea a devenit implicată într-un scandal uriaș după lansarea videoclipului ”Like A Prayer”. În celebra melodie apar cruci arse și statui din care curg lacrimi de sânge, iar Madonna îl seduce și pe „Isus". Acum, vedeta i-a trimis un mesaj pe Twitter suveranului pontif întrebându-l dacă ar fi dispus să-i ofere o întrevedere, scrie publicația britanică Metro.co.

Madonna, mesaj pentru Papa Francisc: „Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi”

„Hello Papa Francisc. Sunt o bună catolică. Jur!”, a scris vedeta pe rețeau de socializare.

„Au trecut câteva decenii' de la ultima mea confesiune. Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi pentru a discuta nişte probleme importante?

Am fost excomunicată de trei ori. Nu mi se pare corect”, se mai arată în mesajul postat pe Twitter.

Madonna n-a fost niciodată în grațiile Biserii Catolice

Membri proeminenți ai Bisericii Catolice, dar și alți lideri religioși și-au exprimat în trecut destul de clar sentimentele față de Madonna. După lansarea videoclipului Like A Prayer, vedeta s-a confruntat cu o furtună de controverse, iar la acea vreme Papa Ioan Paul al II-lea a cerut boicotarea cântecului și a videoclipurilor de pe posturile de muzică din Italia.

Un alt episod bulversant s-a petrecut în 2006, când cântăreața a continuat să enerveze membri bisercii. În timpul unui concert susținut la Roma, Madonna a pus în scenă o răstignire batjocoritoare.

„De data aceasta, limitele au fost într-adevăr împinse prea departe. Acest concert este o provocare la adresa credinței și o profanare a crucii. Ea ar trebui excomunicată”, a spus atunci Cardinalul Ersilio Tonino, vorbind cu aprobarea Papei Benedict al XVI-lea, scrie Metro.co.uk.

Totodată, după acel incident, părintele Manfredo Leone de la biserica Santa Maria din Roma, a spus că ceea ce a făcut Madonna „este lipsit de respect, de prost gust și provocator".

Madonna vrea să se întâlnească cu Papa Francisc. „Sunt o bună catolică, jur”

Nu este prima dată când Madonna își exprimă dorința de a se întâlni cu Papa Francisc. Anterior a dezvăluit faptul că i-ar plăcea să-i citească gândurile dacă s-ar așeza la o discuție.

Ai un pont sau mai multe informații, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net