Madonna, mesaj neașteptat pentru Papa Francisc: „Nu mi se pare corect”

6 mai 2022

Madonna a transmis că doreşte să se întâlnească cu Papa Francisc pentru a discuta „chestiuni importante”. Mesajul lăsat pe contul ei de Twitter i-a uluit pe fanii artistei. Ce i-a spus vedeta suveranului pontif?

image
Madonna, mesaj pentru Papa Francisc. Foto: Facebook/Madonna

Celebra cântăreață este gata să îngroape conflictul cu Vaticanul? Așa s-ar putea crede după ultimul mesaj postat de artistă. Madonna a avut mult timp o relatie tensionată cu Biserica Catolica, fiind acuzată de "blasfemie" din cauza videoclipurilor si spectacolelor sale „picante” pe care le-a avut de-a lungul anilor.

În 1989, ea a devenit implicată într-un scandal uriaș după lansarea videoclipului ”Like A Prayer”. În celebra melodie apar cruci arse și statui din care curg lacrimi de sânge, iar Madonna îl seduce și pe „Isus". Acum, vedeta i-a trimis un mesaj pe Twitter suveranului pontif întrebându-l dacă ar fi dispus să-i ofere o întrevedere, scrie publicația britanică Metro.co.

Madonna, mesaj pentru Papa Francisc: „Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi”

„Hello Papa Francisc. Sunt o bună catolică. Jur!”, a scris vedeta pe rețeau de socializare.

„Au trecut câteva decenii' de la ultima mea confesiune. Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi pentru a discuta nişte probleme importante?

Am fost excomunicată de trei ori. Nu mi se pare corect”, se mai arată în mesajul postat pe Twitter.

Madonna n-a fost niciodată în grațiile Biserii Catolice

Membri proeminenți ai Bisericii Catolice, dar și alți lideri religioși și-au exprimat în trecut destul de clar sentimentele față de Madonna. După lansarea videoclipului Like A Prayer, vedeta s-a confruntat cu o furtună de controverse, iar la acea vreme Papa Ioan Paul al II-lea a cerut boicotarea cântecului și a videoclipurilor de pe posturile de muzică din Italia.

Un alt episod bulversant s-a petrecut în 2006, când cântăreața a continuat să enerveze membri bisercii. În timpul unui concert susținut la Roma, Madonna a pus în scenă o răstignire batjocoritoare.

„De data aceasta, limitele au fost într-adevăr împinse prea departe. Acest concert este o provocare la adresa credinței și o profanare a crucii. Ea ar trebui excomunicată”, a spus atunci Cardinalul Ersilio Tonino, vorbind cu aprobarea Papei Benedict al XVI-lea, scrie Metro.co.uk.

Totodată, după acel incident, părintele Manfredo Leone de la biserica Santa Maria din Roma, a spus că ceea ce a făcut Madonna „este lipsit de respect, de prost gust și provocator".

Madonna vrea să se întâlnească cu Papa Francisc. „Sunt o bună catolică, jur”

Nu este prima dată când Madonna își exprimă dorința de a se întâlni cu Papa Francisc. Anterior a dezvăluit faptul că i-ar plăcea să-i citească gândurile dacă s-ar așeza la o discuție.

stanga
dreapta
madonna jpg
madonna guy ritchie afp jpg
2 madonna 16 jpg jpeg
4 madonna 14 jpg jpeg
7 madonna 11 jpg jpeg
Madonna   shutterstock 35557483 jpg
5 madonna 13 jpg jpeg
5 madonna filtre3 jpg jpeg
2 madonna filtre jpg jpeg
medalion madonna 2016 h 56346182 copy jpg
madonna realitate jpg
6 madonna topless la 63 de ani4 jpg jpeg
1 madonna 11 jpg jpeg
5 madonna 2 jpg jpeg
9 madonna 6 jpg jpeg
8 madonna 5 jpg jpeg

Ai un pont sau mai multe informații, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png
delia