Fiica Madonnei a renunțat la inhibiții! S-a dezbrăcat de dragul modei

Faptul că Madonna continuă să se îmbrace provocator și să pozeze în ipostaze îndrăznețe chiar și la 63 de ani nu mai este un secret pentru nimeni. Iată că și fiica sa, Lourdes Leon, de 25 de ani, îi calcă pe urme și își expune fără rețineri trupul de fotomodel.

Lourdes Leon a moștenit frumusețea și dezinvoltura mamei sale. Tânăra apare în cel mai nou clip de promovare al unor articole vestimentare semnate Thierry Mugler, iar hainele pe care le poartă nu lasă prea multe imaginației.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Madonna și Lourdes, imagine de colecție 

Îmbrăcată într-un corset cu multe decupaje, fiica Madonnei se mișcă provocator și își etalează formele cu care a fost înzestrată. Articolul vestimentar amintește de cel pe care și mama sa obișnuia să îl poarte în anii '90, atunci când șoca o lume întreagă prin aparițiile sale lipsite de inhibiții. 

Sursă foto: Gettyimages
Sursă foto: Gettyimages

Nu este pentru prima dată când fiica Madonnei colaborează cu o casă de modă de anvergură. În trecut a bifat colaborări cu alte nume renumite și a apărut chiar și pe coperta revistei Vogue.

Lourdes a vorbit, nu de puține ori, despre cât de greu este să fii copilul unei personalități precum Madonna. Tânăra este deranjată că mulți nu îi acordă creditul pe care îl merită și continuă să o considere „doar fiica Madonnei", nu o persoană cu propriile aspirații și valori. 

Vezi și: Lourdes, fiica Madonnei, apariție îndrăzneață la piscină

Madonna este o mamă autoritară și posesivă 

Lordes a dezvăluit că Madonna este o mamă foarte posesivă, așadar a căutat încă de la o vârstă fragedă modalități de a fi independentă față de cea care i-a dat viață. Astfel, Lourdes a muncit pentru a-și plăti singură apartamentul din New York în care locuiește și s-a axat asupra studiilor. 

„Mama este obsedată de control, ea mi-a controlat toată viața. Tocmai de aceea am fost nevoită să fiu independentă imediat după ce am absolvit liceul", povestea Lourdes. 

Leon, în vârstă de 25 de ani, este fiica Madonnei cu fostul ei iubit, Carlos Leon, cu care aceasta a avut o relație din septembrie 1994 până în mai 1997. Madonna are, de asemenea, un fiu de 21 de ani, pe nume Rocco, din căsnicia cu Guy Ritchie. Vedeta are alți cinci copii adoptați: David Banda, 16 ani, Mercy James, 15 ani și gemenii Estere și Stelle Ciccone, de nouă ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net