Megan Fox, Rihanna şi Lourdes, pictoriale incendiare în lenjerie intimă

Ultima actualizare:

Bombă sexy în lenjerie intimă! Megan Fox a pozat pentru o campanie publicitară şi şi-a lăsat fanii cu gura căscată. Rihanna, Elizabeth Hurley şi Lourdes Leon fac la fel.

Megan Fox,  35 de ani,  are forme  de invidiat. Foto: Profimedia
Megan Fox, 35 de ani, are forme de invidiat. Foto: Profimedia

Actriţa Megan Fox (35 de ani), cunoscută mai ales din filmul ”Transformers”, şi-a arătat trupul apetisant într-un show de modă recent, în Los Angeles. Diva a pozat în lenjerie intimă pentru colecţia Jimmy Choo X Mugler şi a făcut furori.

Arată perfect, deşi a născut 3 copii, Noah, de 9 ani, Bodhi, de 7 ani, şi Journey, de 5 ani, din căsnicia cu Brian Austin Green (48 de ani), de care a divorţat anul trecut, după 11 ani de căsnicie, pentru rapperul Machine Gun Kelly (31 de ani). Diva a lăsat-o mai moale cu filmele şi speră să câştige mai mulţi bani ca fotomodel. Are o avere de 8 milioane de dolari.

Rihanna, propria firmă de lenjerie intimă

Rihanna (33 de ani) şi-a cam neglijat cariera internaţională de cântăreaţă pentru afaceri. Diva nu a ezitat să se pozeze ca fotomodel în lenjerie intimă pentru propria colecţie. Şi rezultatele nu au întârziat să apară. A ajuns deja la fabuloasa avere de 1,7 miliarde de dolari. Trupul ei perfect, pozele incendiare în lenjerie intimă, i-au adus cele mai mari vânzări.

Nici după ce a rămas însărcinată, vedeta nu a renunţat să se pozeze în ţinute sumare. Cântăreaţa abia aşteaptă să devină în curând mamă. Ea va avea primul copil cu rapperul A$AP Rocky, de 33 de ani.

Elizabeth Hurley, fotomodel la 56 de ani

Elizabeth Hurley a devenit fotomodel la 56 de ani. Actriţa britanică este imaginea propriei colecţii de lenjerie intimă şi accesorii vestimentare şi pozează sexy, îmbrăcată sumar. Vedeta cu averea de 50 de milioane de dolari speră ca afacerile să-i aducă mai mulţi bani decât filmele.

Ea arată foarte bine în pozele pe care le face în lenjerie intimă, deşi a născut un copil, Damian, astăzi în vârstă de 19 ani. Se păstrează aşa entru că este atentă la ce mănâncă, face mult sport şi evită razele soarelui pentru a nu-i îmbătrâni tenul. Nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz, multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte.

Lourdes, şedintă foto pentru colecţia Rihannei

Lourdes Leon, fiica în vârstă de 25 de ani a Madonnei, a pozat pentru colecţia de lenjerie intimă a Rihannei, într-o şedinţă foto incendiară realizată pentru numărul din ianuarie al revistei ”PAPER”. Ea a fost aranjată în stilul anilor '90 şi a făcut furori cu formele apetisante şi nonconformismul moştenite de la mama sa celebră, Madonna (63 de ani).

Deşi are o mamă foarte bogată, cu o avere de 850 de milioane de dolari, Lourdes munceşte ca să câştige propriii bani. Vrea o carieră de fotomodel şi de cântăreaţă. A reuşit deja să adune o avere de 4 milioane de dolari pe propriile puteri.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net