Abia acum s-a destăinuit! De ce l-a iertat Beyonce pe Jay-Z, după ce a înșelat-o? „Nimeni nu-i perfect”

Ultima actualizare:

Pentru artiști muzica nu este doar o formă de exprimare, ci și modalitatea de a vorbi despre viața personală, în versuri, iar Beyonce o face mai bine ca oricine! După ce în ultimul album a vorbit despre greșelile lui Jay-Z și a dezvăluit inclusiv că a fost înșelată, artista a lansat acum piesa în care explică motivele pentru care l-a iertat!

Beyonce și Jay-Z au una dintre cele mai discutate căsnicii din showbiz, iar acum, după zvonurile despre infidelitate și dispute explozive, solista a răspuns criticilor primite după ce a ales să își ierte partenerul. Cel de-al șaptelea disc al superstarului american a fost lansat astăzi și Beyonce a ales să-și spună povestea în versuri, cu ajutorul melodiilor sale.

Mai multe despre celebra cântăreață:  Bombă în showbizul mondial! Beyonce, acuzată de vrăjitorie de fostul ei toboşar

Beyonce vorbește despre infidelitatea lui Jay-Z dar și despre speculațiile potrivit cărora sora ei l-ar fi atacat fizic pe rapperul cu care este căsătorită. Cele 16 piese relevă o versiune prescurtată a poveștii sale de viață, fiind continuarea albumului anterior, Lemonade, lansat în anul 2016. Cu privire la criticile primite la adresa relației sale, în ultimii șase ani, Beyonce spune: „Nu avem nevoie ca lumea să ne accepte. Sunt prea duri cu mine, sunt prea duri cu tine, băiete”.

Beyonce a lansat „Renaissance”, cel mai așteptat album! Ce spune despre relația cu Jay-Z?

Totodată, în noul său album Beyonce are o atitudine mai blândă față de Jay-Z, cu care s-a căsătorit în anul 2008, pe data de 4 aprilie, într-o ceremonie intimă, secretă. Data nunții nu a fost aleasă la întâmplare, ci numărul „4” este numărul lor norocos. Se pare că artista și-a iertat soțul, deși s-a gândit să îl părăsească.

Vai, cât de bine arată: Beyoncé, pictorial incendiar pe Instagram! Rochia care a lăsat tot la vedere

„Băiete, știu că nu poți să nu fii tu însuți în jurul meu, tu însuți în jurul meu/ Știu că nimeni nu este perfect, așa că te voi lăsa în pace, te voi lăsa în pace/ Este felul în care îți afișezi emoțiile cu atâta deschidere, până la fața pe care ai făcut-o când ți-am spus că ar fi trebuit să plec”, spune Queen Bey, în una dintre noile sale melodii.

Nu s-a putut abține! Ce spune despre femeile din viața lui Jay-Z, în melodia „Alien Superstar”?

Vedeta nu s-a abținut și, la fel ca acum șase ani, a lansat un atac la adresa femeilor cu care se zvonește că Jay-Z a călcat strâmb. Beyonce le avertizează că nimeni nu se compară cu ea și că nu vor avea vreodată aceeași chimie cu soțul ei.

„Sunt cea mai cea dintre cei mai cei, sunt numărul unu, sunt singura/ Nici să nu-ți pierzi timpul încercând să concurezi cu mine/ Nimeni altcineva în lumea asta nu poate gândi ca mine/ Îl sucesc, îl contrazic, îl țin dependent”, mai cântă Beyonce.

Albumul „Renaissance” a fost înregistrat pe o perioadă de trei ani, timp în care artista, mama a trei copii, s-a preocupat de asemenea de bunăstarea fiicei Blue Ivy (10 ani) și a gemenilor Rumi și Sir, în vârstă de 5 ani. Beyonce confirmă că ea a fost cea care a decis încotro se îndreaptă căsnicia ei și iată că a ales să ierte și să continue mariajul cu Jay-Z.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net