Bombă în showbizul mondial! Beyonce, acuzată de vrăjitorie de fostul ei toboşar

Kimberly Thompson a cerut un ordin de restricţie împotriva lui Beyonce
Kimberly Thompson a cerut un ordin de restricţie împotriva lui Beyonce

Regina R&B s-a trezit peste noapte cu nişte acuzaţii bizare, aduse de fostul ei toboşar. Kimberly Thompson spune că a lucrat şapte ani cu Beyonce şi că aceasta i-a făcut vrăji şi chiar i-a omorât pisica.

Beyonce (37 de ani) este acuzată de vrăjitorie de fostul ei toboşar. Thompson a depus câteva acte la o instanţă din Los Angeles şi spune că artista a terorizat-o în cei şapte ani în care a lucrat alături de ea. Mai mult, femeia a cerut chiar un ordin de restricţie împotriva lui Beyonce, scrie Daily Mail.

Kimberly Thompson mai spune că Beyonce duce o campanie de hărţuire împotriva ei, că îi ascultă telefoanele şi îi controlează banii. Acuzaţiile au fost respinse de către judecători.


    Kimberly Thompson a cerut un ordin de restricţie împotriva lui BeyonceFoto: Facebook
Kimberly Thompson a cerut un ordin de restricţie împotriva lui BeyonceFoto: Facebook

Toboşarul care a lucrat şapte ani cu Beyonce spune că aceatsa s-a folosit de magia neagră și i-a făcut vrăji de natură sexuală. Mai mult, aceasta spune că artista i-ar fi omorât chiar şi pisica. Deocamdată, Beyonce nu a făcut niciun comentariu cu privire la acuzaţiile bizare care i se aduc.

Beyonce este în turneu cu Jay-Z

Beyonce se află în turneu alături de soţul ei, Jay-Z. Cel mai recent concert l-a susţinut în Houston, Texas, oraşul ei natal. Beyonce şi Jay Z, care s-au căsătorit în 2008, deţin împreună o avere fabuloasă, motiv pentru care Forbes i-a desemnat cel mai bogat cuplu din industria de divertisment. Averea combinată a celor doi cântăreţi este de 1,16 miliarde de dolari, potrivit unor clasamente anuale întocmite de revista Forbes.

Beyonce şi Jay-Z au concerte până în octombrie

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
caine furios jpeg
sex jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
couple 7353748 1920 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina