Britney Spears și Madonna s-au sărutat din nou! Au recreat momentul epic de acum 19 ani

Ultima actualizare:

La 19 ani distanță de la momentul memorabil de la premiile MTV, Britney Spears și Madonna s-au sărutat din nou. Cele două vedete au recreat momentul pasional în timpul nunții lui Britney, care a avut loc pe 9 iunie.

Britney Spears și Madonna s-au sărutat prima oară la premiile MTV, în 2003
Britney Spears și Madonna s-au sărutat prima oară la premiile MTV, în 2003

Britney Spears și Madonna au șocat o lume întreagă în 2003. În timp ce cântau pe scena de la premiile MTV Video Music Awards, cele două vedete s-au sărutat sub privirile celeilalte partenere de scenă, Christina Aguilera.

Ei bine, după 19 ani, cele două staruri ale muzicii pop au făcut o continuare a acelui moment legendar. În vârstă de 40 de ani, Britney s-a căsătorit joi, 9 iunie, cu modelul Sam Asghari la conacul ei de 7,4 lire sterline.

În timpul grandiosului eveniment, cântăreața în vârstă de 40 de ani s-a schimbat într-o rochie roșie scurtă, care a atras toate privirile. La un moment, cei 100 de invitați au fost uluiți de faptul că Britney și superstarul Madonna, în vârstă de 63 de ani, și-au unit buzele preț de câteva secunde, scrie The Daily Mail.

Moment surprinzător la nunta Britney Spears. Cântăreața s-a sărutat din nou cu Madonna

În ianuarie, Madonna a lăsat să se înțeleagă că vrea să recreeze celebrul sărut, în timpul unui stream live pe Instagram.

Când a fost întrebată dacă va mai face vreodată un turneu mondial, Madonna a spus: „Sigur că da! Trebuie să rămân tânără. Eu și Britney, ce zici de asta? Da, nu sunt sigur că ea ar fi de acord, dar ar fi foarte misto”, a precizat atunci artista.

Britney și Madonna s-a sărutat prima oară acum 19 ani

Reginele muzicii pop au ajuns pe prima pagină a ziarelor în urmă cu 20 de ani, când s-au sărutat la premiile VMA în timp ce interpretau o piesă a Madonnei. Alături de ele se afla pe scenă și Christina Aguilera.

Citește și Nuntă mare în showbiz! Bubu Cernea s-a însurat cu actrița din Adela

Nunta lui Britney Spears cu modelul Sam Asghari a fost, fără doar și poate, cel mai așteptat eveniment de la Hollywood. Petrecerea a avut loc la locuința vedetei din Thousand Oaks, California. Printre vedetele prezente la nunta luxoasă s-au numărat și Paris Hilton, Donatella Versace și Drew Barrymore.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net