Nunta lui Britney Spears, la un pas să fie ruinată de fostul soț

Ultima actualizare:

Viața lui Britney Spears poate fi oricând scenariu de film. După 13 ani în care s-a aflat sub controlul tatălui a reușit să își redobândească libertatea. Însă, nici măcar în ziua nunții cu Sam Asghari nu s-a putut bucura pe deplin de fericitul eveniment. Motivul? Fostul soț a dat buzna în curtea casei sale, în încercarea de a-i distruge planurile de nuntă. 

Jason Alexander a vrut să-i ruineze nunta lui Britney Spears
Jason Alexander a vrut să-i ruineze nunta lui Britney Spears

Jason Alexander, bărbatul cu care Britney Spears a fost căsătorită timp de 55 de ore, în urma unei ceremonii făcute în Las Vegas, în anul 2004, a încercat să-i strice vedetei ziua nunții. Bărbatul a transmis live pe contul de Instagram în timp ce alerga în afara proprietății și încerca să pătrundă în interior.

Până la urmă, el a pătruns pe proprietate, însă a fost oprit de gărzile cântăreței. Din fericire, Jason Alexander a fost săltat de oamenii legii și condus la secție. El a fost acuzat de vandalism. 

Citește și: Britney Spears s-a căsătorit! Doar o singură persoană din familie a fost invitată la nuntă 

Până la sosirea poliției, Jason Alexander a reușit să sară un gard. El ar fi încercat să îi convingă pe paznicii din curte că Britney l-au invitat la nunta sa, însă aceștia au fost sceptici atunci când au auzit povestea pe care Jason le-a prezentat-o. 

Nu este prima dată când Jason Alexander intră în atenția polițiștilor. În ultimul an, bărbatul a fost arestat nu mai puțin de trei ori pentru fapte care nu au legătură cu Britney Spears sau proprietățile pe care artista le deține în Statele Unite ale Americii. 

Vezi și: Britney Spears i-a interzis propriei mame să-și țină nepoții în brațe

Jason Alexander și Britney Spears au fost căsătoriți pentru 55 de ore

Jason Alexander și Britney Spears s-au căsătorit în anul 2004, în Las Vegas, însă mariajul lor a fost anulat în doar 55 de ore.Bărbatul a fost de părere că relația s-a terminat din cauza echipei artistei, care a inflențat-o să ia o asemenea hotărâre radicală. În plus, susține că managerii vedetei l-au convins să accepte divorțul de Britney, argumentând că este o condiție pe care trebuie să o respecte dacă dorește să o mai vadă vreodată pe solistă. 

După mariajul bizar cu Jason Alexander, Britney Spears l-a întâlnit, tot în anul 2004, pe Kevin Federline, de care s-a îndrăgostit nebunește și cu care a decis să se căsătorească. În urma legăturii lor, au rezultat doi copii, care astăzi se află la vârsta adolescenței, având 15 și 16 ani. Nici Sean, nici Jayden James nu au dorit să participe la cea de-a treia nuntă a mamei lor, însă i-ar fi transmis cele mai bune gânduri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net