Britney Spears i-a interzis propriei mame să-și țină nepoții în brațe: «Știu că sună oribil»

Ultima actualizare:

Britney Spears a reușit să scape, dupa 13 ani, de tutela tatălui ei. Cântăreața se bucură din plin de viață și recent i-a luat pe toți prin surprindere când i-a anunțat că va deveni mamă pentru a treia oară. Zilele trecut, Britney Spears a distribuit un nou mesaj controversat în care a vorbit despre faptul că este extrem de posesivă și radicală atunci când vine vorba despre copiii săi. 

Britney Spears va deveni mamă pentru a treia oară Sursă foto: Profimedia\
Britney Spears va deveni mamă pentru a treia oară Sursă foto: Profimedia\

Britney Spears a recunoscut că i-ar plăcea să-și țină copilul nenăscut în pântece „pentru eternitate”, oferind, joi, informații despre a treia ei sarcină pe pagina contului personal de Instagram. 

Citește și: Britney Spears este însărcinată! Ce decizie radicală a luat 

„Îmi place cu adevărat să țin acest miracol prețios în mine... Vreau doar ca timpul să se oprească și să-l țină aici pentru eternitate... liniștea de a ține ceva atât de sfânt și frumos în mine mă face să mă simt mai binecuvântată decât orice”, a scris vedeta. 

În prezent, ea așteaptă primul ei copil cu „soțul” Sam Asghari, 28 de ani, cu care s-a logodit în septembrie anul trecut, după aproape cinci ani de relație. 

Britney Spears este o mamă foarte posesivă 

Britney a reflectat, de asemenea, asupra primelor ei două sarcini cu fiii Sean Preston, 16 ani, și Jayden, 15, și asupra faptului că nu a lăsat-o pe mama ei ,Lynne Spears, să-i țină în brațe atunci când erau micuți. 

„Știu că sună oribil, dar nu mi-am lăsat nici măcar propria mamă să-mi țină copiii în brațe când s-au născut!!! Mama mea nu l-a ținut niciodată pe Preston de copil, iar Jayden a fost ținut o singură dată timp de 5 secunde”, a recunoscut Britney într-un fragment.

Britney Spears le-a povestit fanilor și despre faptul că se confruntă cu grețuri matinale din cauza sarcinii. În plus, vedeta a subliniat că le apreciază enorm pe acele gravide care sunt active pe perioada sarcinii, însă nu este și cazul ei. Vedeta preferă să se relaxeze, să se odihnească și să se bucure de perioada prin care trece, pe care o consideră deosebit de importantă din punct de vedere spiritual. 

Vezi și: Britney Spears revine în muzică, după ani de absență 

Britney Spears a scăpat de tutela tatălui, după 13 ani în care acesta a luat toate deciziile în numele ei. Vedeta intenționeză să se căsătorească cu bărbatul care a ajutat-o să treacă peste problemele sale și este determinată să nu invite nici măcat un singur membru al familiei la nuntă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net