Britney Spears revine în muzică, după ani de absență! Prințesa muzicii pop lucrează la un nou proiect

Ultima actualizare:

Britney Spears lucrează la un nou proiect muzical, pentru prima dată în șase ani, cât timp s-a aflat sub tutela tatălui. Vedeta este entuziasmată să revină în muzică și i-a contactat deja pe foștii ei colaboratori, care s-au declarat încântați să lucreze din nou cu Britney.

Britney Spears revine în muzică, după ani de absență!
Britney Spears revine în muzică, după ani de absență!

O sursă din anturajul vedetei a declarat pentru presa britanică că Britney își dorește să revină la prima ei mare dragoste, muzică și a început să facă demersuri pentru un nou proiect. Nu se știe dacă va fi vorba despre un album, sau doar despre câteva piese, cert este fanii ei vor avea parte de o surpriză frumoasă din partea divei. 

Citește și Contul de Instagram al lui Britney Spears a dispărut după ce vedeta și-a acuzat tatăl de abuz într-o postare devenită virală

Este încă devreme și Britney nu pune nicio presiune asupra ei pentru a lansa un album imediat , dar echipa ei anunță perspectiva unui nou proiect.

Artista a contactat deja câțiva foști colaboratori cu care se simte confortabil să lucreze și toți au fost dornici să fie implicați.

A trecut prin câțiva ani incredibil de grei, dar în adâncul sufletului îi place să facă muzică și să cânte, așa că un nou proiect ar putea să o ajute cu adevărat să treacă la un nou capitol al vieții sale.”, a declarat sursa, pentru The Sun

Există o cerere uriașă printre fani pentru muzică nouă de la Britney, care este unul dintre cei mai de succes muzicieni din istoria pop, cu peste 150 de milioane de discuri vândute în întreaga lume. 

Britney Spears anunțase în urmă cu ceva vreme că s-a lăsat de muzică

Britney Spears avut o perioadă extrem de dificilă în ultimii șase ani, cât s-a aflat sub tutelajul tatălui ei. În decembrie, ea a declarat că refuzul de a face muzică a fost un mod de a-și sfida familia pentru că a ținut-o sub tutelaj. 

Citește și Fanii lui Britney Spears sunt convinși că vedeta e însărcinată! Ce a postat pe Instagram

Britney Spears a făcut acuzații grave la adresa familiei și în special al tatălui ei, pe care l-a acuzat de abuz emoțional și de faptul că a făcut-o să muncească până la epuizare. Într-o postare pe Instagram, vedeta a declarat că tatăl ei a amenințat-o constant și că fiecare mișcare a ei era urmărită de personalul angajat de familie.

Artista s-a declarat mâhnită de faptul că familia ei a profitat de pe urma muncii ei și a averii obținute, iar atunci când nu a mai fost aptă de a face muzică, s-a debarasat de ea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net