Contul de Instagram al lui Britney Spears a dispărut după ce vedeta și-a acuzat tatăl de abuz într-o postare devenită virală

Ultima actualizare:

Britney Spears a stârnit reacții de îngrijorare din partea fanilor după ce contul ei de Instagram a dispărut cu totul de pe platforma de socializare. 

Contul de Instagram al lui Britney Spears a dispărut
Contul de Instagram al lui Britney Spears a dispărut

Fanii lui Britney Spears au fost extrem de surprinși să vadă în această dimineață că pagina de Instagram a vedetei nu mai există, iar în loc apare un mesaj că acest cont a fost dezactivat.

Urmăritorii lui Britney au fost bulversați total, deoarece nu-și dau seama ce anume a fi putut genera o astfel de situație. 

Britney, 40 de ani este, în mod normal, foarte activă pe platforma de socializare, împărtășind imagini din vacanțe, precum și clipuri în care face demonstrații de dans. 

Cu toate acestea, pagina artistei a dispărut la câteva ore după ultima ei postare, și a fost înlocuită cu un mesaj de eroare.

„Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă”, se arată în mesaj.

„Linkul pe care l-ați urmat poate fi întrerupt sau pagina poate fi eliminată. Reveniți la Instagram.”

Contul ei de Twitter este încă vizibil în prezent, iar fanii au postat mai mute comentarii pe platforma de socializare în care încearcă să afle de a dispărut Britney Spears de pe Instagram.

Postarea lui Britney despre abuzurile tatălui devenise virală

În ultima postare de pe Instagram, înainte ca contul să-i fie dezactivat, Britney dezvăluia momentele cumplite prin care a trecut în timp ce tatăl ei a avut tutelaj asupra ei. Vedeta a povestit că tatăl a obligat-o să muncească câte 9 ore pe zi fără pauză, asta în timp ce nu i se permitea să aibă acces la o baie privată sau la intimitate. 

Britney a descris la acel moment o serie de abuzuri din partea tatălui ei și l-a acuzat pe acesta că a amenințat-o și abuzat-o emoțional de-a lungul întregii cariere. În aceeași postare artista și-a acuzat familia că au profitat de pe urma muncii și a celebrității ei, iar apoi au tratat-o ca pe o persoană de care nu mai aveau nevoie. 

,,Am fost tratată mai mult decât josnic, nimeni nu ar trebui să fie tratat așa cum am fost eu... Motivul pentru care aduc în discuție acest lucru este că încheierea tutelei este un lucru uriaș, dar au scapat cu toții!!! Dacă ai fost vreodată în stare de șoc de 4 luni... amenințat cu viața ta... ai fi și tu supărat. Vreau dreptate și nu mă opresc până nu se face ceva celor care mi-au făcut rău... și  da, am fost rănită!", a declarat artista în controversata postare de pe Instagram. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net