Ce a făcut Britney Spears pentru prima oară după 13 ani. ”Cred că am așteptat destul”

6 ianuarie 2022

De când a scăpat de tutela tatălui său, Britney Spears se poate bucura de multe lucruri pe care Jamie Spears i le interzicea. Dacă unele sunt mai importante, precum faptul că se poate mărita sau face un copil, unele par banale, dar până acum solista nu le-a putut face.

image
Britney Spears foto: Instagram

Unul dintre aceste lucruri normale a fost să bea un pahar de vin roșu pentru prima oară în 13 ani. Ea a povestit totul pe pagina sa de Instagram, unde a vorbit de felul în care arată viața ei după finalului tutelei, notează mirror.co.uk.

Britney a mai scris să se bucură de muzica Madonnei. ”Am băut primul pahar de vin roșu weekend-ul trecut. Am așteptat 13 ani. E foarte mult. Într-o lume în care toți avem dreptul să vorbim… să conducem… să cumpărăm alcool… să petrecen.. să ținem bani în portofel…. Eu mă scuz că mă bucur de toate astea”, a scris Britney, pe pagina sa de Instagram.

Britney Spears vrea să se căsătorească în 2022

Nu e prima oară când Britney bea alcool, după ce scăpat de tatăl care i-a controlat viața. Cântăreața de 40 de ani a mai luat o gură de șampanie pentru prima oară în urmă cu două luni, când s-a logodit cu Sam Asghari. Și atunci a scris, ”după 13 ani… cred că am așteptat destul”.

Cântăreața și Sam vor să se căsătorească anul acesta și chiar să facă un copil împreună. Nimeni din familia lui Britney nu va fi însă invitat la nuntă, se pare, nici măcar sora ei, Jamie Lynn Spears.

Britney Spears face totul pentru a fi alături de cei doi copii

Ea face și eforturi pentru a-și vedea fii, pe Sean Preston, 16 ani, și Jayden James, 15 ani. Mai mult, Sam Asghari s-ar înțelege de minune cu ei. ”Britney a petrecut un Crăciun minunat cu Sam. A fost și cu băieții ei”, a declarat o sursă din preajma cântăreței, care a mai spus că Britney e concentrate ”pe sănătatea ei, pentru fii săi”.

Băieții se află în custodia lui Kevin Federline, tatăl lor și fostul soț al lui Britney Spears. Artista a pierdut custodia după căderea nervoasă din 2008.

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub radu stefan banica png
cristina siscanu 1 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
syda sheila jpeg