Britney Spears, eliberată de sub tutela tatălui, după 13 ani: "E cea mai bună zi din viaţa mea"

Ultima actualizare:

    Britney Spears a reușit să scape de tatăl eiFoto: Getty Images
Britney Spears a reușit să scape de tatăl eiFoto: Getty Images

Britney Spears a fost eliberată vineri (12 noiembrie) de sub tutelă tatăului său, Jamie Spears, sub care se afla de 13 ani. Decizia, luată de un tribunal din Los Angles, a fost numită de cântăreaţa de 39 de ani drept "cea mai bună zi din viaţa mea".

Hotârea luată de un tribunal din Los Angeles are efect imediat şi niciuna dintre părţile implicate în proces nu s-a opus.  Ca parte a deciziei, un contabil care fusese numit în rolul de tutore temporar va avea grijă ca toate probleme financiare  actuale să fie rezolvate, notează bbc.com

Avocatul lui Britney Spears a declarat că artista e o persoană curoajă şi că lupta ei pentru a se elibera de sub tutela tatălui a schimbat legislaţia pentru a evita apariţia altor cazuri abuzive. 

Pe pagina sa de Instagram, Britney a scris: "Cred că o să plâng", la scurt timp după anunţarea deciziei. 

Fanii s-au adunat în faţa tribunalului din Los Angeles pentru a o susţine pe Spears, care a demarat procesul în urmă cu un an şi trei luni şi a descris tutela drept abuzivă. Asta în ciuda faptului că tatăl ei, Jamie, a declarat că a fost una "necesară". El a fost însă de acord că e momentul ca Britney "să reia controlul asupra vieţii sale".  "La acel moment, viaţa ei era haotică, şi ea avea probeleme emoţionale, fizice, phisice şi financiare", au spus avocaţii lui jamie Spears.

Sub tutelă, Britney nu a avut voie să facă copii sau să se căsătorească

În 2007, după divorţul de Kevin Federline, Britney Spears a avut un comportament considerat haotic. A fost internată într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei. 

Tutela a avut control asupra averii lui Britney, dar şi asupra deciziilor din carieră şi asupra vieţii personale. De exemplu, artista , care a pierdut custodia copiilor, avea program de vizitare al fiilor săi şi nu se putea căsători sau face alţi copii fără acordul tatălui.  Mai mult, la audierile care au avut loc în această vară, Britney a declarat că a fost chiar forţată să susţine concerte.  De altfel, cântăreaţa a refuzat să mai cânte din 2018. 

Pe 29 septembrie, Spears a obţinut o victorie importantă în cazul tutelei când tatăl ei, Jamie Spears, a fost înlăturat ca tutore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net