Britney Spears își vinde povestea pentru 15 milioane de dolari

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, a decis să spună adevărul despre suferința pe care a trăit-o în cei 13 ani, perioadă în care s-a aflat sub tutela tatălui. Bărbatul a decis, în tot acest timp, cum să gestioneze averea vedetei și a luat decizii în numele ei. 

Britney Spears își va spune povestea de viață în paginile unei cărți Sursă: Gettyimages
Britney Spears își va spune povestea de viață în paginile unei cărți Sursă: Gettyimages

Surse din grupul de prieteni al vedetei susțin că Britney este hotărâtă să vorbească, cu lux de amănunte, despre chinul căruia a fost supusă de propria familie în cei 13 ani de tutelă. Conform informațiilor oferite de Page Six, Britney Spears va relata în paginile cărții evenimente din viața de familie, dar și modul în care relația toxică cu cei apropiați a afectat-o. 

Conform publicației, multe edituri au negociat cu vedeta pentru a fi alese să publice cartea care are potențialul de a deveni un bestseller. Artista ar fi acceptat să își scrie povestea pentru o sumă astronomică, aproximativ 15 milioane de dolari!

Așa cum era de așteptat, decizia lui Britney nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea. Există și critici care sunt de părere că vedeta dorește să se răzbune pe membrii familiei sale pentru răul pe care i l-au provocat. Unii au mers atât de departe încât au afirmat că Britney intenționează să se răzbune și pe sora mai mică. Jamie Lynn Spears a publicat la începutul anului 2022 o carte autobiografică. Britney Spears a fost extrem de deranjată de întâmplările relatate de sora ei și a etichetat-o ca fiind mincinoasă. 

Britney Spears este foarte activă în mediul online

De când a ieșit de sub controlul tatălui, Britney Spears este extrem de activă pe pagina contului personal de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu ele mai noi întâmplări din viața ei. Pagina lui Britney este plină de videoclipuri în care vedeta dansează și radiază de fericire. Nu puține sunt și fotografiile în care apare alături de bărbatul cu care urmează să se căsătorească, antrenorul de fitness, Sam Ashgari. 

Britney Spears nu își va invita familia la nuntă

Britney nu intenționează să își invite familia la nuntă și va angaja paznici pentru a se asigura că dorința îi este respectată,iar invitații sunt atent analizați înainte de a participa la fericitul eveniment. Cântăreaţa de 40 de ani şi-a anunţat apropiaţii că organizarea căsătoriei cu logodnicul ei Sam Asghari, 27 de ani, a intrat în linie dreaptă. Numai că de la eveniment vor lipsi membrii familiei artistei. 

În 2007, după divorţul de Kevin Federline, Britney a avut un comportament considerat scăpat de sub control. A fost internată într-un centru de reabilitare din cauza unei căderi psihice majore, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei. Artista nu a avut voie să se recăsătorească în perioada tutelei și nici să aibă un alt copil. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net