Ruptura dintre Britney Spears și sora ei e definitivă! Gestul artistei

Ruptura dintre Britney Spears și sora ei, Jamie Lynn, e completă. Cântăreața de 40 de ani a făcut un ultim pas: a scos-o din lista ei de prieteni de pe Instagram, ultimul loc în care mai era conectată de sora ei. Totuși, Jamie Lynn o are încă în lista sa.

britney spears jpg

Gestul lui Britney vine după ce artista a făcut o serie de dezvăluiri despre sora ei, care ar fi profitat și ea, la rândul ei, de tutela sub care s-a aflat Britney până la finalul anului 2021.

În iulie, solista s-a arătat deranjată că Jamie Lynn a cântat o melodie de-a ei, în 2017, la gala Radio Disney Music Awards. ”Nu îmi place că sora mea a mers la aceea decernarea de premii și a cântat melodiile mele. Acel așa-zis sprijin m-a rănit foarte tare”, a spus Britney, conform mirror.co.uk.

La scurt timp după, ea a spus că sora ei e ”o nenorocită” pentru că nu a fost mai apropiată de ea și nu s-a opus tatălui lor, într-un mesaj pe care l-a șters ulterior.

Fanii cântăreței au acuzat-o de asemenea pe sora ei că a profitat financiar de Britney, lucru pe care Jamie Lynn l-a negat vehement.

jamie lynn spears png

Britney a făcut mai multe acuzații și la adresa părinților săi, Lynne și Jamie, care au avut control asupra ei ani buni de zile.

Britney vrea un copil cu logodnicul ei

În noiembrie 2021, Britney a scăpăt de sub tutela tatăli Jamie Spears, sub care a fost 13 ani și care a împiedicat-o să își gestioneze averea, să facă copii sau chiar să își cumpere mobila în casă.

Acum că e liberă, Britney are planuri mari pentru 2022. Ea s-a logodit cu iubitul ei Sam Asghari și cei doi vor chiar un copil. Tânărul de 27 de ani ar avea mare grijă de artistă și o ajută să fie mai sănătoasă fizic și psihic. Conform apropiaților, Sam plănuiește să fie alături de ea și să o ducă pe drumul cel bun.

Jamie Spears îi cere bani în continuare lui Britney

După ce a renunțat la tutelă, tatăl lui Birtney îi cere acum artistei o sumă considerabilă de bani pentru a-și plăti facturile, exact cum proceda în perioada în care el deținea controlul asupra averii fiicei lui.

În timpul tutelei, curtea de judecată a decis ca din banii lui Britney Spears să se plătească și toate cheltuielile legale ale tatălui ei, atât timp cât el s-a ocupat de finanțele ei. Avocații cântăreței internaționale susțin că Jamie Spears i-a luat multe milioane de dolari artistei din conturi, în întreaga perioadă în care i-a fost tutore legal.

De asemenea, bărbatul dorește ca Britney să îi plătească și pe avocații lui, care au avut un rol în în concluzionarea problemei de tutelă, spune el. Acesta a formulat o cerere către instanța de judecată în acest sens.

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net