Britney Spears, complet goală pe Instagram! Imaginile care au pus pe jar Internetul

Britney Spears e liberă să facă ce vrea, după 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Cântăreaţa de 40 de ani se află în vacanţă, cu iubitul ei, Sam Asghari, şi nu s-a ferit să publice o serie de poze în care apare în pielea goală.

Britney Spears foto: Instagram
Britney Spears foto: Instagram

Luni (28 februarie), Britney Spears a uimit pe toată lumea după ce a publicat mai multe fotografii, pe pagina sa de Instagram, în care apare complet goală, pe plajă. Singurul lucru care acoperă părţile intime şi sânii vedetei americane sunt nişte emoticoane în formă de diamante. Cu părul blond lăsat liber, Britney se joacă în apa mării.

Apoi, solista de 40 de ani a publicat şi câteva fotografii în care apare topless, cu mâinile acoperindu-i sânii. Cu un pandativ mare la gât şi părul prins la spate, neglijent, Britney zâmbeşte larg la cameră, semn clar că se simte bine, mai ales de când nu mai este sub controlul tatălui său, Jamie Spears.

Britney, vacanţă de lux cu iubitul, de ziua lui

Nu se ştie unde se află Britney şi Sam Asghari, dar se ştie că cei doi au plecat într-o vacanţă de lux, pentru a sărbători în avans ziua iranianului, care împlineşte 28 de ani în martie. Britney a publicat un mesaj emoţionant, în care îi felicită pe logonicul ei şi îl numeşte eroul ei.

“Să înceapă festivităţile pentru minunatul meu logodnic.. Te iubesc atât de mult! Eroul meu, mentorul meu, baza mea, iubirea mea! Spers să ai tot ce vrei şi mai multe, de ziua ta!”, a scris Brtiney, pe pagina sa de Instagram.

Britney Spears şi Sam Asghari, împreună de peste cinci ani

Britney Spears şi Sam Asghari sunt împreună din octombrie 2016, când s-au cunoscut la filmările clipului pentru piesa “Slumber Party”, iar în septembrie 2021, au anunţat că s-au logodit. Sam, de origine iraniană, a fost alături de Britney în lupta ei pentru a se elibera de tatăl ei, Jamie.

Britney a scăpat de tutela tatălui în septembrie 2021

Britney a ieşit de sub tutela tatălui în septembrie 2021. Jamie Spears i-a controlat fiicei sale viaţa, inclusiv tot ce înseamna averea ei, dar şi decizii precum aceea de a face copii, din 2008, când artista a avut o cădere nervoasă publică. Atunci, copiii lui Britney, Sean Preston şi Jayden James, au trecut în custodia tatălui lor, Kevin Federline, 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net