Fanii lui Britney Spears sunt convinși că vedeta e însărcinată! Ce a postat pe Instagram

Ultima actualizare:

După ce contul său de Instagram nu mai apărea ca fiind activ, Britney Spears a revenit în forță pe rețelele de socializare, iar ultimele sale postări i-au făcut pe admiratorii săi să intre chiar la bănuieli, în legătură cu o posibilă sarcină a vedetei. 

Fanii lui Britney Spears sunt convinși că vedeta e însărcinată Foto: Instagram
Fanii lui Britney Spears sunt convinși că vedeta e însărcinată Foto: Instagram

Revenirea lui Britney Spears pe Instagram a stârnit mai multe zvonuri legate de o posibilă sarcină a cântăreței! Cântăreața și-a șters brusc contul de Instagram la începutul săptămânii, însă acum a revenit pe platforma de socializare, iar unii fani sunt convinși că ultimele ei postări sugerează o sarcină.

Inițial, vedeta internațională a publicat câteva imagini cu sine, într-o ținută ce o caracterizează de minune, iar admiratorii săi au fost bucuroși să o revadă pe Britney pe Instagram, acolo unde aceasta a strâns 39,9 milioane de urmăritori.

Citește și: Victorie pentru Britney Spears! Tatăl ei a renunțat la tutelă după 13 ani

Fanii lui Britney Spears sunt convinși că vedeta este însărcinată

Reacțiile fanilor au luat totuși o întorsătură dramatică, atunci când doar câteva minute mai târziu, Britney a distribuit videoclipuri cu o femeie însărcinată care își mângâia burtica. În filmulețul cu pricina, se poate observa cum bebelușul se mișa în interiorul burticii gravidei.

Decizia de a distribui videoclipul pe pagina personală i-a lăsat pe mulți fani să se întrebe dacă nu cumva acesta este modul cântăreței de anunța că ar putea fi însărcinată. „Ai ceva să ne spui?”, „Am crezut că tu erai și că ești însărcinată!”, au scris cei mai mulți urmăritori ai vedetei, în timp ce un altul a răspuns: „Chiar cred că a sugerat subtil că este.”

Citește și: Contul de Instagram al lui Britney Spears a dispărut după ce vedeta și-a acuzat tatăl de abuz într-o postare virală

Britney a dezvăluit că a fost forțată să folosească metode contraceptive timp de 13 ani

Anul trecut, Britney a dezvăluit mai multe detalii tulburătoare din perioada în care s-a aflat sub tutela tatălui său, mărturisind că a fost forțată să folosească contraceptive timp de 13 ani, părintele ei având controlul asupra vieții ei personale și financiare.

Britney, care este mama a doi copii, Sean, 16 ani, și Jayden, de 15, pe care îi are alături de fostul ei soț, Kevin Federline, a dezvăluit atunci instanței că își dorește să mai poată face copii.

Vreau să mă pot căsători și să am un copil. Port un dispozitiv intrauterin, ca să nu rămân însărcinată, iar echipa mea nu vrea să mai am copii.”, declara ea atunci.

După ce tutela a luat sfârșit, au existat zvonuri că Britney speră să aibă din nou un copil, cu logodnicul ei, Sam Asghari, în vârstă de 28 de ani, informează Mirror.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net