Britney Spears e însărcinată! Ce decizie radicală a luat, la aflarea veștii

Ultima actualizare:

Cântăreața Britney Spears le-a dat admiratorilor săi o veste incredibilă! Vedeta este din nou însărcinată, pentru a treia oară, de data aceasta cu logodnicul ei, Sam Asghari. Acesta este primul copil al cuplului, iar minunea e cu atât mai mare, având în vedere traumele trăite de solistă în timpul în care s-a aflat sub tutela tatălui ei. Iată despre ce este vorba!

Britney Spears și Sam Asghari vor deveni părinți Foto: Arhivă
Britney Spears și Sam Asghari vor deveni părinți Foto: Arhivă

Tabloidele internaționale sugerau că Britney ar putea fi însărcinată în perioada în care aceasta a „dispărut” de pe rețelele de socializare, însă iată că abia acum s-a întâmplat minunea!

Britney Spears e însărcinată! Ea și Sam Asghari se pregătesc să devină părinți

Vedeta a dezvăluit că ea și partenerul ei au fost luați prin surprindere, atunci când în urma unui test de sarcină s-a dovedit că va fi din nou mămică.

Britney a mărturisit că a intrat la bănuieli atunci când stomacul ei a început să prindă „contur”. Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a publicat un mesaj prin intermediul căruia le-a povestit urmăritorilor ei întreaga întâmplare.

Citește și: Fanii lui Britney Spears sunt convinși că vedeta e însărcinată! Ce a postat pe Instagram

Decizia luată de Britney, după ce a aflat că este însărcinată

Aceasta a explicat, de asemenea, că a luat decizia ca de acum în colo să nu mai iasă atât de des în public, din cauza paparazziilor care vor fi mereu după ea. Artista este cunoscută pentru revolta pe care o simte la adresa acestora.

Am slăbit mult ca să merg în excursia din Maui, iar acum urmează să pun totul la loc.. M-am tot gândit: oare ce se întâmplă cu stomacul meu?! Soțul meu mi-a zis că e de la mâncare, dar am făcut un test și.....ei bine, vom avea un copil!

Crește pe zi ce trece (burta n.r). Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna! Nu voi mai ieși atât de mult din casă din cauza paparazzilor. E greu, pentru că atunci când am mai fost însărcinată, am avut depresie perinatală, e absolut oribil. Femeile nu prea vorbeau despre asta pe atunci..

Acum nu mai e așa, ii mulțumesc lui Iisus. De data asta am de gând să fac multă yoga, chiar și în fiecare zi!”, a fost mesajul vedetei internaționale.

Citește și: Contul de Instagram al lui Britney Spears a dispărut după ce vedeta și-a acuzat tatăl de abuz într-o postare devenită virală

Ce a îndurat Britney Spears sub tutela tatălui ei. A fost forțată să poarte un dispozitiv contraceptiv, pentru a nu mai face copii

Amintim că Britney Spears s-a aflat ani buni sub tutela tatălui ei, pe care celebra artistă l-a acuzat ulterior de abuz. Britney a declarat, de-a lungul timpului, că tatăl ei nu și-a dorit să o lase să se căsătorească și nu a fost de acord nici să i se înlăture dispozitivul contraceptiv care i-a fost montat împotriva voinței ei, atunci când a fost pusă sub tutelă.

Britney spunea atunci că se simțea tratată precum o „sclavă”, neavând voie să își refacă viața sentimentală și nici să mai procreeze. După ce tutela a fost înlăturată însă, la doar câteva zile, Britney Spears și partenerul ei, Sam Asghari, s-au logodit. 

De ce a ajuns Britney Spears sub tutelă

Din relația cu fostul soț, Kevin Federline, Britney mai are doi băieți, pe Jayden și Sean. Amintim, de asemenea, că după divorțul de acesta, din 2006, Britney a suferit de depresie o perioadă îndelungată și a cedat psihic, în public, în 2007.

Aceasta a fost fotografiată desculță, într-o benzinărie, în timp ce se rădea singură în cap. Ulterior, a atacat mașina unui fotograf cu o umbrelă.

Tot în 2007, Britney a pierdut custodia copiilor, iar începând cu 2008, nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală, fiind diagnosticată cu tulburări psihice.

Acesta este și motivul pentru care a fost pusă sub tutela părintelui ei, Jamie Spears. Bărbatul susține că a făcut toate aceste lucruri pentru a o proteja pe fiica lui, sugerând că starea ei psihică din acea perioadă era extrem de instabilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net