Britney Spears a pierdut sarcina! Mesajul copleșitor al vedetei

Britney Spears a anunțat sâmbătă seară că a pierdut sarcina. Vedeta a făcut anunțul devastator pe Instagram, printr-un comunicat oficial.

Britney Spears a pierdut sarcina! Mesajul copleșitor al vedetei
Britney Spears a pierdut sarcina! Mesajul copleșitor al vedetei

Britney Spears a postat un mesaj copleșitor pe contul personal de socializare, vedeta și-a anunțat fanii că a pierdut sarcina.

Citește și Imagini hot cu Britney Spears însărcinată. S-a dezbrăcat pe modelul Rihanna și se mândrește cu burtica de gravidă

Cu cea mai profundă tristețe vă anunțăm că am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până am fi ajuns mai departe, cu sarcina, dar am fost prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră unul față de celălalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem familia. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul dumneavoastră. Vă cerem cu amabilitate să ne respectați intimitatea în acest moment dificil.

Mesajul a fost semnat de Britney și de logodnicul ei, Sam.

Spears, 40 de ani, a anunțat sarcina în aprilie. Cuplul și-a manifestat încă de la început dorința de a întemeia o familie. Britney Spears a mărturisit că, în timpul tutelajului, a vrut să aibă un copil, dar părinții ei i-au interzis să renunțe la pilulele contraceptive. 

Povestea de dragoste dintre Britney și logodnicul ei a început în 2016

Britney are deja doi copii din căsătoria ei anterioară cu Kevin Federline, este vorba de Jayden, de 15 ani și Sean, de 16 ani.

Citește și Primele declarații ale logodnicului lui Britney Spears, după ce au anunțat că vedeta este însărcinată

 Situația este cu atât mai devastatoare, cu cât Britney Spears chiar era sigură ca va avea un copil cu actualul ei iubit, iar binecuvântatul moment va marca un nou început pentru ea, după perioada de tutelaj. Într-o postare recentă, vedeta chiar discuta despre schimbările ei de dispoziție și poftele de mâncare, specifice sarcinii. 

Povestea de dragoste dintre Britney Spears și iubitul ei mai tânăr cu 12 ani, Sam Asghari, a început în octombrie 2016, când cei doi au lucrat împreună la videoclipul ei Slumber Party și au început să se întâlnească la scurt timp după aceea. Britney și Sam Asghari s-au logodit în septembrie 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net