Britney Spears, decizie de ultimă oră după ce a anunțat că e gravidă. A dezvăluit sexul copilului?

Ultima actualizare:

Britney Spears (40 de ani) a anunţat, luni, pe Instagram că se retrage temporar de pe reţelele sociale, la o săptămână după ce a dezvăluit că aşteaptă al treilea copil. Britney este urmărită numai pe Instagram de aproape 41 de milioane de oameni.

Britney Spears se retrage de pe Instagram
Britney Spears se retrage de pe Instagram

În cea de-a doua zi de Paște, Britney le-a dat fanilor o veste nu tocmai bună, dar extrem de personală: vrea să facă o pauză de social media, locul în care a reușit să surprindă, să șocheze, fie cu declarațiii, fie cu povești triste, din viața personală, fie cu fotografii în care apărea complet dezbrăcată

Voi face o pauză de pe reţelele de socializare pentru o perioadă”, a anunţat cântăreaţa în vârstă de 40 de ani. Vă trimit dragostea mea şi Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi!”. În dreptul mesajului, Britney a publicat imagini video cu o păpușă roz, la un salon de relaxare și înfrumusețare, pe legendara melodie "Only You". Nu este exclus ca vedeta să dezvăluie, prin acest mesaj, sexul celui de-al treilea copil. Rămâne de văzut dacă vedeta va avea sau nu o fetiță. 

Eliberată de sub tutela tatălui, după 13 ani

La mijlocul lunii noiembrie, Britney Spears a obţinut ridicarea tutelei instituite în urmă cu 13 ani. În 2007, după divorţul de Kevin Federline, Britney Spears a avut un comportament considerat haotic. A fost internată într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei. 

Tutela a avut control asupra averii lui Britney, dar şi asupra deciziilor din carieră şi asupra vieţii personale. De exemplu, artista, care a pierdut custodia copiilor, își vizita fiii cu program, nu se putea căsători și nu putea face alţi copii fără acordul tatălui. Mai mult, la audierile care au avut loc în această vara lui 2021, Britney a declarat că a fost chiar forţată să susţină concerte. Britney Spears a fost eliberată pe 12 noiembrie de sub tutelă tatălui ei, Jamie Spears.

Britney Spears așteaptă al treilea copil

Britney Spears are o relaţie cu Sam Asghari din 2016. Şi-au anunţat logodna în septembrie anul trecut. Pe 11 aprilie, cântăreaţa melodiei „Toxic” a dezvăluit că aşteaptă al treilea copil. Ea este deja mama a doi fii, Sean (16) şi Jayden James (15), născuţi din relaţia cu Kevin Federline.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net