Britney Spears se căsătorește! Doar o singură persoană din familia ei a fost invitată la nuntă

Ultima actualizare:

Ziua de joi, 9 iunie, este una specială pentru Britney Spears. Artista, în vârstă de 40 de ani, se va căsători pentru a treia oară. Logodnicul artistei, antrenorul de fitness Sam Asghari, este mai mic cu 12 decât ea, însă diferența nu pare să fie o problemă. 

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc joi, 9 iunie. Conform TMZ, ceremonia va fi una restrânsă, la eveniment vor participa aproximativ 100 de persoane. Așa cum era de așteptat, Britney nu și-a invitat famila la nuntă. Singurul membru din familia Spears care a primit permisiunea de a-i fi alături în ziua cea mare fiind fratele ei, Bryan. 

Citește și: Britney Spears revine în muzică, după ani de absență

Britney Spears și Sam Asghari s-au cunoscut în anul 2016, iar atunci a început povestea de dragoste dintre ei. Bărbatul i-a fost alături în clipele dificile, iar acum se bucură în final de faptul că viitoarea sa soție a scăpat de tutela tatălui ei, după mai bine de un deceniu în care părintele artistei i-a controlat nu doar finanțele, ci și viața. 

De când a reușit să scape de sub tutela tatălui, sub care s-a aflat nu mai puțin de 13 ani, artista pare mai determinată ca oricând să vorbească despre calvarul prin care a trecut. Ia în considerare să scrie o carte în care să povestească, cu lux de amănunte, cele petrecute. 

Vezi și: Britney Spears îl acuză pe Britney Spears că s-a folosit de ea

Britney Spears este foarte activă și dezinhibată pe Instagram

Deși zeci de mii de fani îi sunt alături, există și voci care afirmă că artista se comportă foarte bizar de când nu mai este supravegheată. Solista obișnuiește să distribuie pe contul personal de Instagram clipuri video în care dansează, iar în multe dintre filmulețe ea repetă aceleași mișcări la nesfârșit. În plus, Britney a distribuit intantanee în care apare dezbrăcată complet! 

Sam Asghari este al treilea soț al vedetei americane. În 2004, ea a fost căsătorită cu Jason Allen Alexander doar pentru 55 de ore, iar între anii 2004 și 2007 soț i-a fost Kevin Federline, alături de care are doi băieți: Sean, de 16 ani și Jayden James, de 15 ani. 


image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net