VIDEO Nuntă mare în showbiz! Bubu Cernea s-a însurat cu actrița din Adela

Ultima actualizare:

Actorul Bubu Cernea, fiul Crinei Mardare și al lui Mișu Cernea de la Sfinz experience, a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Elena Mogîldea, într-o ceremonie ce a avut loc joi, 9 iunie. 

Crina Mardare a fost copleșită de emoție căci fiul ei, Bubu Cernea, 28 de ani, s-a însurat cu Elena Mogîldea, cunoscută publicului după ce a jucat în serialul de succes, «Adela», unde a interpretat rolul Gia.

Citește șiCe sexy este iubita lui Bubu Cernea! Elena Mogîldea joacă în serialul "Adela"

Evenimentul s-a desfășurat la un centru de evenimente din pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal, într-un decor de poveste, printre invitați de seamă din lumea televiziunii și a divertismentului, cum ar fi producătoarea Ruxandra Ion, actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, artista Alina Erimia, actrița Cristina Ciobănașu și Irina Rimes. 

Citește și: Bubu s-a mutat cu Elena, blonda din Chișinău care i-a furat inima

Mirii au radiat de fericire și s-au bucurat de eveniment după pofta inimii lor, renunțând la convenții în ceea ce privește ținuta. Mireasa a arătat ca o adevărată zână într-o rochie roz pal, scurtă cu volane, iar Bubu a purtat o pereche de blugi și un tricou alb cu un sacou pe deasupra. Îndrăgostiții au dorit ca ziua în care își unesc destinele să fie una cât mai relaxată și să se simtă bine, fără constrângeri și presiuni. 

Bubu Cernea a postat pe rețele de socializare un mesaj absolut superb despre această nouă etapă și despre femeia alături de care a ales să-și petreacă tot restul vieții. 

  „M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară”, a scris Bubu Cernea pe Instagram. 

Imaginile de ceremonie vorbesc de la sine despre cât de bine se potrivesc fiul Crinei Mardare și actrița Elena Mogîldea. 

Bubu Cernea și Elena Mogîldea au rupt ringul de dans la petrecerea de nuntă

La petrecerea de nuntă, mirii au încins ringul de dans, alături de invitați, pe ritmuri de muzică populară, iar momentul a fost surprins chiar de una dintre vedetele de la eveniment, Alina Eremia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net