Vlad Gherman, jigniri de nepermis cu Oana Moșneagu: «Dai ca o vacă». Cum l-a amenințat actrița din „Adela" pe iubitul ei

Ultima actualizare:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut la începutul anului că formează un cuplu. Nu-și mai ascund relația și sunt foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde își țin fanii la curent cu ultimele detalii despre legătura lor. Vlad a făcut o confesiune neobișnuită și a povestit că din cauza unui joc banal a fost la un pas să se despartă de Oana. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de anul trecut
Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de anul trecut

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de doar câteva luni, iar relația lor pare să fie numai lapte și miere. Cei doi îndrăgostiți sunt nelipsiți de pe rețelele de socializare și săptămânal lansează câte un episod din vlogul propriu pe pagina de Youtube. Vlad a dezvăluit că în urma unui joc pe care l-au pus în practică pentru vlog au fost la un pas să se despartă. 

Jocul pe care l-a jucat cuplul consta, între altele, și în aplicarea unor mici lovituri cu perna partenerului de viață dacă acesta răspundea afirmativ la întrebările delicate adresate de către fani. Oana a fost deranjată de răspunsurile oferite de Vlad și i-a aplicat câteva lovituri mai dureroase, judecând după expresia facială a artistului. Supărat, Vlad a reacționat nervos și i-a adresat cuvinte dure Oanei. „Ce dai așa tare? Te răzbuni? (...) Ai dat ca o vacă, ca o vită. (...)", a exclamat Vlad. 

Citește și: Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, din nou împreună

Reacția Oanei nu a întârziat să apară. Vedeta a subliniat că va vedea și tatăl ei vlogul și cu siguranță va fi deranjat să audă că iubitul fiicei sale îi vorbește așa. „Așa mi-ai zis? Vacă? Tata o să se supere când o să audă asta și o să vadă materialul. (...) Asta e pentru că știu că tata ar fi vrut să-ți dea una când m-ai făcut vacă. (...)", a completat Oana. 

Din fericire, Vlad și Oana au reușit să lase în urmă micul conflict, dar au subliniat că nu vor mai juca niciodată ceva care ar putea să le pună în pericol legătura. Vlad a explicat fanilor că micul joc nu a avut rezutatul dorit, iar ceea ce ar fi trebuit să fie distractiv s-a transformat rapid în ceva conflictual. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au lucrat împreună în serialul Adela. Pe parcursul filmărilor legătura de amiciție dintre ei a devenit una mai profundă și au decis să dea o șansă relației. S-au ascuns de colegii de platou și de șefii lor de teama de a nu fi judecați asupru, însă la începutul anului au găsit curajul necesar de a recunoaște public că formează un cuplu. 

Vezi și: Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ascuns relația

Zilele trecute, Vlad Gherman a fost criticat de fani pentru că, deși este într-o relație cu Oana Moșneagu, continuă să distribuie destul de des imagini în care apare alături de fosta iubită. Mulți dintre admiratori sunt de părere că acest gest denotă lipsă de respect la adresa Oanei și nu face decât să îi provoace suferință. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net