Vlad Gherman a împlinit 29 de ani! A primit o urare specială din partea fostei iubite

Vlad Gherman a împlinit 29 de ani pe 16 februarie. El a primit o surpriză din partea celor mai buni prieteni, chiar la miezul nopții. Nici Cristina Ciobănașu nu a trecut cu vederea ziua de naștere a fostului iubit și i-a dedicat un mesaj special. 

Cristina Ciobănașu nu a uitat de aniversarea lui Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu nu a uitat de aniversarea lui Vlad Gherman

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu i-au luat prin surprindere pe fani în primăvara anului trecut, când au anunțat că au decis să pună capăt relației pe care o aveau de aproape un deceniu. Vlad a recunoscut că despărțirea de Cristina nu a fost una ușoară și a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a procesa trauma. Timpul a trecut, rănile sau vindecat, iar acum ambii se află în relații cu alte persoane. 

Vlad Gherman s-a îndrăgostit de colega sa de breaslă, Oana Moșneagu, alături de care a petrecut deja o vacanță exotică. Pe 16 februarie, de ziua sa, el a primit o surpriză frumoasă din partea acesteia și a celor mai buni prieteni, care l-au vizitat chiar la 12 noaptea pentru a-i transmite cele mai bune gânduri. Vlad a scris despre momentul special pe pagina contului personal de Instagram și le-a mulțumit fanilor pentru urări. 

Așa am comutat pe frecvența 29: în boxeri, dansând cu Oana și surprins la 00:00 de prietenii mei care au dat buzna și au început să «trezească» tot blocul cântând »Mulți ani trăiască». M-am blocat, am înlemnit și am început să plâng de fericire. Nu doar că ei mi-au fost alături din prima secundă când am avut nevoie de afecțiune și de înțelegere, dar ei sunt cei alături de care am legat o prietenie strânsă, greu de rupt”, a povestit Vlad.

Cristina Ciobănașu, mesaj pentru fostul iubit

Nici Cristina Ciobănașu nu a uitat de ziua de naștere a fostului iubit și a decis să îi ureze la mulți ani prin intermediul unei postări pe Instagram. A distribuit o fotografie în care apare alături de Vlad, iar în descrierea imaginii a scris: ”La mulți ani, Vlad Gherman! Să ți se îndeplinească toate dorințele! Scuzați fața, atât s-a putut”. 

image

Chiar dacă s-au despărțit, Vlad și Cristina au rămas în relații bune, de prietenie și păstrează legătura, după cum a dezvăluit și Vlad.

De ce s-a temut Vlad să dezvăluie relația cu Oana Moșneagu 

Vlad a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis abia acum să dezvăluie că formează un cuplu alături de Oana, deși ei doi erau împreună încă de la începutul anului 2022. Cei doi s-au temut de reacția pe care o va avea publicul, dar și doamna Ruxandra Ion, producătoarea de televiziune care a petrecut extrem de mult timp în compania lui Vlad și a Cristinei Ciobănașu. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net