De ce boală a suferit Alina Eremia? A fost afectată de stres și critici: «Cine, aia care habar n-are să cânte?»

Ultima actualizare:

Simpatica Alina Eremia s-a lăsat mult afectată de veninul oamenilor răutăcioși care i-au adresat cuvinte urâte pe internet. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, cântăreața a vorbit despre presiunea celebrității, dar și despre boala cu care s-a confruntat din cauza stresului din carieră.

Alina Eremia: „E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva”

„Cine, aia care habar n-are să cânte? De deșteaptă e frumoasă! Nu vedeți cât de nazală este?”, sunt câteva din criticile pe care își amintește Alina Eremia că le-a primit de-a lungul timpului. Toate aceste vorbe urâte au afectat-o mult pe îndrăgita vedetă care a jucat în serialul „Pariu cu Viața”.

„Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că faceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(...) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată... dar dacă trăiești într-o frustare permanentă, nu mai faci nimic”,  a precizat Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citește și Alina Eremia și Lidia Buble, terapie pe cai. Cum s-au pozat artistele la echitație

Lovită de săgețile haterilor, vedeta a explicat că a reușit în timp să se obișnuiască cu statul de persoană publică, dar nu înțelege de ce cei care critică nu pot să folosească un limbaj adecvat.

„E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a mai precizat cântăreața.

Alina Eremia a avut probleme medicale din cauza stresului

Pe lângă criticile oamenilor, solista a vorbit și despre presiunea celebrității. Stresul și frustrările au dus-o pe artistă în pragul de a se lupta cu o gravă problemă de sănătate. În urmă cu câțiva ani, simpatica Alina Eremia a dezvoltat o urticarie, boală care i-a creat mari probleme pentru că nu funcționa niciun tratament.

„Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a spus îndrăgita artistă.

Din fericire, afecțiunea medicală a trecut „ca prin minune” în momentul în care vedeta a decis să nu mai pună atât de multă presiune pe ea.

Citește și Alina Eremia, costum de baie decoltat, în Maldive. Cele mai „fierbinți” imagini cu artista

Cum a ajuns să joace în serialul „Pariu cu viața”

Alina Eremia este una dintre tinerele artiste foarte cunoscute și foarte apreciate la noi în țară. La 28 de ani, vedeta se laudă cu o carieră plină. Încă de când era micuță a urcat pe scenă datorită vocii sale. Apoi, Alina a pornit pe drumul actoriei. La 17 ani a fost chemată la casting pentru serialul „Pariu cu Viața”.

Vedeta povestit că a ajuns să joace, datorită mamei ei, în celebrul serial care i-a adus atâta notorietate. Alina Eremia a precizat că mama ei înscris-o pe ascuns, iar ea s-a trezit din senin cu un telefon de la producători. La câțiva ani după acel moment, frumoasa artistă se bucură de popularitate și de o carieră muzicală de excepție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net