De ce boală a suferit Alina Eremia? A fost afectată de stres și critici: «Cine, aia care habar n-are să cânte?»

Simpatica Alina Eremia s-a lăsat mult afectată de veninul oamenilor răutăcioși care i-au adresat cuvinte urâte pe internet. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, cântăreața a vorbit despre presiunea celebrității, dar și despre boala cu care s-a confruntat din cauza stresului din carieră.

stanga
dreapta
image
image
image

Alina Eremia: „E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva”

„Cine, aia care habar n-are să cânte? De deșteaptă e frumoasă! Nu vedeți cât de nazală este?”, sunt câteva din criticile pe care își amintește Alina Eremia că le-a primit de-a lungul timpului. Toate aceste vorbe urâte au afectat-o mult pe îndrăgita vedetă care a jucat în serialul „Pariu cu Viața”.

„Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că faceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(...) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată... dar dacă trăiești într-o frustare permanentă, nu mai faci nimic”,  a precizat Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citește și Alina Eremia și Lidia Buble, terapie pe cai. Cum s-au pozat artistele la echitație

Lovită de săgețile haterilor, vedeta a explicat că a reușit în timp să se obișnuiască cu statul de persoană publică, dar nu înțelege de ce cei care critică nu pot să folosească un limbaj adecvat.

„E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a mai precizat cântăreața.

Alina Eremia a avut probleme medicale din cauza stresului

stanga
dreapta
alina eremia jpeg
alina eremia deschidere png
alina eremia vacanta2 png
alina eremia vacanta1 png
4 alina eremia mare jpg jpeg
1 alina eremia jpg jpeg
3 alina eremia plaja jpg jpeg
Alina Eremia a suferit recent o operație la nas jpeg
5 alina eremia rochie mulata 315360 1280x720 jpg jpeg
1 alina eremia jpg jpeg
5 alina eremia insta 1 jpg jpeg
1 alina eremia 3 jpg jpeg

Pe lângă criticile oamenilor, solista a vorbit și despre presiunea celebrității. Stresul și frustrările au dus-o pe artistă în pragul de a se lupta cu o gravă problemă de sănătate. În urmă cu câțiva ani, simpatica Alina Eremia a dezvoltat o urticarie, boală care i-a creat mari probleme pentru că nu funcționa niciun tratament.

„Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a spus îndrăgita artistă.

Din fericire, afecțiunea medicală a trecut „ca prin minune” în momentul în care vedeta a decis să nu mai pună atât de multă presiune pe ea.

Citește și Alina Eremia, costum de baie decoltat, în Maldive. Cele mai „fierbinți” imagini cu artista

Cum a ajuns să joace în serialul „Pariu cu viața”

Alina Eremia este una dintre tinerele artiste foarte cunoscute și foarte apreciate la noi în țară. La 28 de ani, vedeta se laudă cu o carieră plină. Încă de când era micuță a urcat pe scenă datorită vocii sale. Apoi, Alina a pornit pe drumul actoriei. La 17 ani a fost chemată la casting pentru serialul „Pariu cu Viața”.

Vedeta povestit că a ajuns să joace, datorită mamei ei, în celebrul serial care i-a adus atâta notorietate. Alina Eremia a precizat că mama ei înscris-o pe ascuns, iar ea s-a trezit din senin cu un telefon de la producători. La câțiva ani după acel moment, frumoasa artistă se bucură de popularitate și de o carieră muzicală de excepție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg