Cum arată Cristina Ciobănașu fără machiaj și fără filtre

Cristina Ciobănașu, în vârstă de 25 de ani, este una dintre actrițele foarte active în mediul online. Pagina ei de Instagram este urmărită de peste un milion de oameni, așadar vedeta este conștientă că trebuie să distribuie frecvent conținut dacă dorește să-și mențină fanii. Zis și făcut! Marți, 31 mai, Cristina s-a fotografiat într-o ipostază neașteptată!

Cristina Ciobănașu este cunoscută de o țară întreagă de mai bine de un deceniu, încă din vremea în care juca în serialul „Pariu cu viața". Telespectatorii au văzut cum artista a crescut sub ochii lor și și-a cultivat pasiunea pentru film. Cristina s-a transformat într-o tânără foarte talentată și frumoasă, plină de energie. 

Citește și: Cristina Ciobănașu a împlinit 25 de ani. Viața a adus-o lângă Vlad Gherman, după despărțire

image
Cristina Ciobănașu, fără filtre și fără machiaj

Suntem obișnuiți să o vedem, pe Instagram, în tot felul de clipuri amuzante sau în fotografii pe care le face alături de colegii de breaslă, însă nu ne-am fi așteptat ca artista să se fotografieze așa cum a făcut-o marți, 31 mai. Cristina a renunțat la machiaj și la filtre și a distribuit o imagine în care apare sută la sută naturală, fix așa cum a lăsat-o Mama Natură! 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 10 ani de relație 

Relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a fost îndelung dezbătută, la fel și despărțirea lor. Cristina și Vlad au decis să meargă pe drumuri separate, în primăvara anului 2021, după aproape zece ani de relație. Separarea a fost una dificilă, iar Vlad a recunoscut că a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a putea procesa situația dificilă prin care a trecut. 

Vezi și: Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată pentru Vlad Gherman 

Rănile s-au vindecat, iar Vlad Gherman trăiește în prezent o nouă poveste de dragoste alături de actrița Oana Moșneagu. Cei doi și-au ascuns inițial relația de frica comentariilor răutăcioase pe care ar fi putut să le primească.

La începutul anului 2022 au recunoscut oficial că formează un cuplu și deja au bifat împreună mai multe vacanțe spectaculoase. În plus, legătura lor pare să evolueze cu pași repezi, așadar Vlad și Oana locuiesc deja împreună!

Vlad Gherman și fosta iubită, Cristina Ciobănașu continuă să aibă o relație de prietenie, iar unii dintre fani sunt de părere că amiciția lor ar putea să o deranjeze pe Oana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
Generalul Mark Hertling FOTO EPA-EFE
Deepfake Technology. FOTO Discover Magazine
image
image
image
image
Alin Cocos și Monica Orlanda
andreea balan
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)