Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată pentru Vlad Gherman: «Îmi invadează spațiul personal!»

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai formează de ceva vreme un cuplu, însă nu au „scăpat” definitiv unul de celălalt, având în vedere că cei doi încă lucrează împreună. Foștii parteneri au păstrat o relație de prietenie, însă o replică recentă de-a Cristinei i-a pus pe gânduri pe admiratorii lor. Iată despre ce e vorba!

stanga
dreapta
vlad gherman si cristina ciobanasu
3 cristina ciobanasu si vlad gherman despartire dupa noua ani 5 jpg jpeg
7 cristina ciobanasu si vlad gherman despartire dupa noua ani 1 jpg jpeg
4 cristina ciobanasu si vlad gherman despartire dupa noua ani 4 jpg jpeg
10 cristina ciobanasu si vlad gherman despartire dupa noua ani 8 jpg jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Cristina Ciobănaşu   Vlad Gherman jpeg
cristina ciobanasu vlad gherman cuba fructul oprit 1 jpg jpeg

Actorii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au reîntâlnit recent în cadrul unui proiect, spre bucuria admiratorilor lor, care au fost dezamăgiți de vestea despărțirii.

Cei doi tineri au ales să pornească pe drumuri separate, după o relație de 9 ani, despre care toată lumea credea că se va transforma într-un mariaj. Au format un cuplu și pe micile ecrane, de-a lungul timpului, în cadrul serialelor în care au jucat, însă în cele din urmă nu a fost să fie și în viața reală.

Cristina Ciobănașu, replică neașteptată pentru Vlad Gherman

Cu toate acestea, foștii parteneri au rămas prieteni, chiar dacă uneori se mai tachinează. Recent, Vlad a încercat să se filmeze altături de fosta lui iubită, moment în care a primit o replică neașteptată.

Citește și: Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, din nou împreună! Fanii au reacționat urât

Vă rog frumos, spuneți-i că îmi invadează spațiul personal.”, a zis Cristina Ciobănașu, destul de serioasă, chiar dacă la final a și zâmbit, dând de înțeles că nu și-ar dori să fie filmată. Vlad Gherman nu s-a lăsat mai prejos însă, și i-a întors replica. 

Nu. E spațiu profesional și lucrăm împreună în acest spațiu.", i-a spus actorul fostei lui iubite, moment în care a făcut și un gest la fel de surprinzător: actorul a împins-o ușor pe Cristina în afara cadrului obiectivului de filmat.

Citește și: Cristina Ciobănașu s-a despărțit de iubit? Actrița a făcut anunțul

Deși admiratorii lor au părerile împărțite cu privire la incident, un proverb francez spune că cine se tachinează se iubește. Cert este că se vede cu ochiul liber că între cei doi există în continuare o relație bună, având în vedere că își permit să facă astfel de glumițe, fără urme de supărare.

După despărțire, ambii s-au reorientat către noi parteneri

Amintim că după despărțirea neașteptată, atât Cristina, cât și Vlad, și-au refăcut viețile amoroase. Actrița s-a afișat la scurt timp alături de un tânăr misterios, în timp ce Vlad Gherman și-a asumat relația tot cu o colegă actriță, Oana Moșneagu. 

Mai mult decât atât, cei trei au lucrat împreună la același proiect, serialul „Adela”. Astfel, ironia a făcut ca pe platoul de filmare în care dădea nas în nas cu fosta iubită, Vlad s-a îndrăgostit de actuala parteneră!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
halep semifinale wimbledon jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg