Fără "profa de canto", ei n-ar fi ajuns vedete!

Ultima actualizare:

    Crina Mardare este tare mândră de  foștii ei elevi, Vlad  Gherman și Cristina  Ciobănașu (Criss)
Crina Mardare este tare mândră de foștii ei elevi, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu (Criss)

Crina Mardare (59 de ani), solista care în anii comunismului făcea furori cu trupa „Sfinx Experience”, s-a reprofilat, câştigând bani frumoşi ca profesoară de canto. La uşa ei fac coadă tinere talente, dar şi vedete cu vechime, care vor să-şi ”regleze” vocea.

Solista predă la “Şcoala Crina Mardare Music Experience” şi prin mâna ei au trecut sute de tineri talentaţi. Ea are un palmares bogat în domeniu, căci a fost antrenor vocal - coach-ul vocal al tinerilor de la  “Megastar” şi al celor din  trupa LaLa Band, dar şi al actorilor din serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”. Tot ea i-a ajutat şi pe tinerii de la “X-Factor”, show-ul de la Antena 1.

Tudor Turcu recunoaște că ”profa” Crina Mardare  l-a ajutat în carieră
Tudor Turcu recunoaște că ”profa” Crina Mardare l-a ajutat în carieră

De-a lungul anilor, printre artiştii care au scos bani din buzunar pentru a face cu ea ore de canto se numără Antonia, Alexandra Ungureanu, Smiley, Anda Adam, Anna Lesko, Călin Goia, Aurelian Temişan, Corina, CRBL, Giulia Anghelescu şi Lariss. Ea ne-a vorbit despre proiectele pe care vrea să le bifeze în 2017. “Anul acesta fac 60 de ani şi mă bate gândul să organizez un concert la Arenele Romane sau într-un club. Să adun la vară toţi copiii ăştia pe care i-am descoperit la emisiunile de talente, începând cu Andrei Leonte, Raluca, Lariss, Tudor Turcu sau membrii trupei LaLa Band, în frunte cu Alina Eremia, Sore sau Dorian Popa. Cred că ar veni destulă lume şi ar cumpăra bilete”, ne-a povestit Crina Mardare. De la eveniment nu vor lipsi Bubu, fiul ei şi al lui Mişu Cernea, toboşar de succes, dar nici membrii trupei Class.  

Crina a urcat-o  pe Lidia Buble în  topurile muzicale
Crina a urcat-o pe Lidia Buble în topurile muzicale

După ce a câştigat ediţia a doua din „X-Factor”, Tudor Turcu a participat de patru ori la Eurovision, iar în această seară îl veţi vedea din nou pe micile ecrane în concurs. „Am cântat 15 ani fără cursuri şi când am venit la «X-Factor» am luat primele lecţii de canto cu ea. Crina mi-a spus că am voce, dar că nu ştiu să o protejez. Cred că e cea mai înţelegătoare profă de canto din câte am întâlnit până acum. Fiecare profesoară cu tehnica ei, însă pentru mine ea e cea mai bună”, ne-a spus Tudor.

simeon stalpnicul png

Locuieşte cu căţeluşul ei

„Am mai avut căţel, dar a murit. Acum l-am luat pe Sky (cer, în engleză, n.r.). E băiat, de viţă nobilă, e Golden Retriever, are pedigree, are 3 luni jumătate, e mic, dar se va face mare. Noi, facem mişto de el în casă, îi zicem Skaiete. Fiul meu nu mai stă cu mine de când s-a întors de la «Berklee College of Music» din Statele Unite ale Americii, stă la casa lui, cu chirie. Doar munceşte şi cântă la tobe cu toată lumea. Acum e pe banii lui”, ne-a povestit Crina Mardare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net